ayva göbek antreman ve beslenme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan judie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

judie

Üye
öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim 6 aydır düzenli spor yaparak ve dengeli beslenmeyi öğrenmeye çabalayarak 9kg verdim sıkılaştım ama ciddi ciddi fit bir vücut istiyorum ayva göbeğimi eritmem ve kaslarımı görünür hale getirebilmem için neler önerebilirsiniz örnek bir günlük beslenme ve haftada kaç gün çalışmalı
not: salona gitmiyorum nerdeyse her gün ya yürüyorum ya da koşuyorum (20-30dk) beslenme düzenim sıkı değil dengeli ve evde jillian six week 6 pack yapıyorum karın için. genel vücut için de spor yapıyorum ama onları yazmam gerekmiyo sanırım hedef karın.

göğüs: 85
bel: 67
kalça: 91
boy:150
kilo: 47-48
yağ oranımı henüz ölçtürmedim sanırım 22 civarında 45kg olmayı hedefliyorum ölçtürmek için

kahvaltı: (her gün sabit)
5-7 fındık
2-3kk ezine peynir
2dilim ekmek

ara: (sabit)
1yeşil elma
1kutu sade süt

yaptığın spor güzel ancak kahvaltıda eksiklerin var gibi. ilk önce iyi ve sağlam kaslar istiyorsan her gün mutlaka 1-2 tane yumurta yemen gerekiyor. ara öğünlerine yumurta, yulaf ezmesi gibi besinleride dahil et. aynı zamanda karın kaslarına sadece karın çalışarak ulaşamazsın. bütün vücudundan yağ gitmesi lazım. koşu, yürüyüş gibi egzersizlerden sonra karın hareketleri yaparsan daha çok fayda görürsün.

Spor yapman sana destek sağlayacaktır, fakat iyi beslenmeden kilo vermek veya kas yapmak çok zordur. Bu şekilde bir beslenme tarzıyla hedeflerine kavuşman çok zor.Öğünlerinde tavuk,yumurta,balık,süt ürünleri ve sebzeler kesinlikle olmalıdır.Ara öğün olarak elma,kuru yemiş güzel tercih fakat metabolizmanı canlı tutmak için öğünlerine özen göstermeli ve dengeli beslenmelisin.Bol bol bitki çayları tüketerek yağ yakımına katkıda bulunabilirsin.

Back
Yukarı