Ayriyetten Adonis Çalışıyor musunuz?

Ayriyetten Adpnis Calısıyor musunuz?

• Evet Çalışıyorum

Votes: 14 37,8%
  • Hayır Çalışmıyorum

Votes: 23 62,2%

• Total voters
    37
arkadaşlar ben nası olsa leg raise felan yaparken birde karın antremanımdaki çoğu harakette adonise vuruyor diye çalışmıyorum ama sizce güzel ve estetik adonisler için ayriyetten çalışılmalı mı?

birde siz ayritten calısıyor musunuz? ankete oy verirseniz sevinirim.

ben hiç özel adonis hareketi yapmadım yaptıysamda ayda 1 2 kere oda karın çalışırken. gayet iyide adonisim var hatta şöyle diyebilirim kolumda çıkmayan damar onun üzerinde 3 tane çıktı leg raises ve ayak kaldırma hareketleri yeterli bence.

ben hiç özel adonis hareketi yapmadım yaptıysamda ayda 1 2 kere oda karın çalışırken. gayet iyide adonisim var hatta şöyle diyebilirim kolumda çıkmayan damar onun üzerinde 3 tane çıktı leg raises ve ayak kaldırma hareketleri yeterli bence.
Ayak kaldırmanın asıl olarak adonise vuruyor zaten.

Bicycle hareketi yapıyorum, onun dışında ağırlıkla çalışmıyorum... Ancak spor salonuna giderken 45 derece eğiklikteki hyperextension platformunda yan dönüp altta kalan elime dumbell alıyor ve yükselme hareketi ile minimum 3 set ve minimum 12 tekrar olacak şekilde oblik kaslarımı çalıştırıyordum. Çok faydasını görmüştüm...

Yan karına her zman çok önem verdim , adonise önem verdim çünkü bence orda çıkan damar koldakinden bile iyi duruyor ve yapması kolay değil.

Back
Yukarı