salondaki görünüm antrenmandan sonra pump etkisi dediğimiz kasların kısa süreli şişmesinden dolayıdır . Tabi antrenmandan öncede iyi görüyorsan dediğin gibi ışıktan olabilirharbi aynı durum bendede var fazla hacimli biri değilim 36kol 110gögüs var bizim evdeki boy aynasından baktıgımda ve resimlerden hiç güzel gözükmüyorum buda beni cok aşırı bir şekilde etkiliyor salonlarda ise iyi gözüküyor ışıklardan her halde
ve bunu çözümü nedir![]()
çok ilginç hiç bu açıdan bakmamıştım bazı fotolarımı arkadaşlarım beğeniyor neresi güzel diyorum bunu dikkate alıcamBi video vardi bizim aynada gordugumuz aslimizin aslinda baskalarinin gordugunden farkli oldugu ile ilgili,bizim aynaya bakis acimiz kimsenin goremeyecegi bir aciymis,fotolorda kendimizi farkli gorme sebebimiz bundan dolayiymis,o yuzden biri bi fotonuzu begeniyor ama siz begenmiyorsaniz karsi tarafin souledigini dikkate alin cunku gercek goruntunuz sizin gordugunuz degil baskalarinin gordugudur diyordu video da
antreman konusunda ve diğer konuda durum aynı antremanım varken güzel kızlar ve olağan üstü bir durum olmadığı sürece spor salonuna gitmemi kimse engelleyemez birde arkadaş grubu gezmeleri sıkıcı oluyor bir müddet sonra aynı mevzular dönüyor birde bozulduklarında yok hayatını yaşamıyorsun derler tam komediBanada güzel gelmiyor bir hastalık vardı adını unuttum kesin ondan varsalonda kara kara bakarken etraftan övgü aldığım oluyor ama beni tatmin etmiyor ne yapsam
Şunuda ekliyim o gün ant varsa isterse arkadaş buluşması veya başka bir gün olsun önce antrenmanımı yaparım yani isteyen istediğini desin umrumda değil fark yaratılan zamanlar o zamanlardır zaten bana göre her branşta.
antreman konusunda ve diğer konuda durum aynı antremanım varken güzel kızlar ve olağan üstü bir durum olmadığı sürece spor salonuna gitmemi kimse engelleyemez birde arkadaş grubu gezmeleri sıkıcı oluyor bir müddet sonra aynı mevzular dönüyor birde bozulduklarında yok hayatını yaşamıyorsun derler tam komediyahu cafelerde saatlerce boş muhabbetin hayatı yaşamakla ne alakası var ben çözemedim ha 2-3 dost diyeceğim insanlar vardır onlarla görüşürüm onlarda anlayışlılar zaten antreman günlerimde rahatsız etmezler
14,5 yağ oranı azmı sence kardeşimKendimi yağlı görüyorum yağ oranım 2 ay önce yüzde 14.5 di
Yok değil14,5 yağ oranı azmı sence kardeşim![]()
caktırma bende suanda %14 yag oranı varYok değil![]()