Aynaya Bakmayı Seven Kızlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Azi

Yeni Üye
240415-aynayabakmayisevenkizlar31.jpg

240408-aynayabakmayisevenkizlar24.jpg

240407-aynayabakmayisevenkizlar23.jpg

240406-aynayabakmayisevenkizlar22.jpg

240405-aynayabakmayisevenkizlar21.jpg

240396-aynayabakmayisevenkizlar12.jpg

240393-aynayabakmayisevenkizlar9.jpg

200103-aynayabakmayisevenkizlar19.jpg

Antrenmandan daha 1 saat önce çıktım boşamı gitsin bugünkü antrenman yapma bunu yapmaaaaa :D

Hadi ya benim bugünkü antrenmanda boşa gitti o zaman :D:D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:59 ----------

azi alem adamsın gerçekten forumun neşesi konuya gelince fotoğraflar harika özellikle dördüncü resim favorim vg yapan biri olarak ben severim donla aynada kendime bakmayı ama bu konuda kilitlerin gibi geliyor bana

7.resim beni bitirdi ya...Ayağındaki topuklu ayakkabısı,bacağını yukarıya kaldırması ooo yeah bench_O

yani bu forumda erkek üye olduğu kadar bayan üye de var.isteyen istediği görünütüyü bilgisayarından izler yani bu yaptığının amacı ne anlayamadım

yani bu forumda erkek üye olduğu kadar bayan üye de var.isteyen istediği görünütüyü bilgisayarından izler yani bu yaptığının amacı ne anlayamadım

Dostum bu forumun %1'i kızlardan oluşuyorsa %99'u da erkeklerden oluşuyor...Ben bu %1 lik kısım rahatsız olacak diye "Aynaya Bakmayı Seven Kızları" bu %99 luk kesimden esirgeyemem :)

azi bu forumda bayan sayısı az diye onları yok sayamazsın.sen bu fotoları paylaşmasan da isteyen google a "aynaya bakmayı seven kızlar "yazıp hedefine ulaşabilir.

azi bu forumda bayan sayısı az diye onları yok sayamazsın.sen bu fotoları paylaşmasan da isteyen google a "aynaya bakmayı seven kızlar "yazıp hedefine ulaşabilir.

Bu güne kadar forumdaki hiçbir bayan kullanıcıdan açtığım konular için uyarı almadım...1 kişi bile rahatsız olsaydı ben paylaşımlarımı sürdürmeyi keserdim zaten :) Vücut geliştirme forumun geyik köşesine nasıl konular açabilirdim ki :) Örgü örme,atkı yapma vb...? :)Çünkü bayan arkadaşlar da farkında burası erkek egemen bir forum...Hiçbir bayan üye gelipte vücut geliştirme forumundaki geyiklere katılmaz:) İhtiyacı olan bilgiyi alır sadece :)

EDİT:Peki ya sen hangi aynanın yerinde olmak isterdin? :D

Son düzenleme:
Bu güne kadar forumdaki hiçbir bayan kullanıcıdan açtığım konular için uyarı almadım...1 kişi bile rahatsız olsaydı ben paylaşımlarımı sürdürmeyi keserdim zaten :) Vücut geliştirme forumun geyik köşesine nasıl konular açabilirdim ki :) Örgü örme,atkı yapma vb...? :)Çünkü bayan arkadaşlar da farkında burası erkek egemen bir forum...Hiçbir bayan üye gelipte vücut geliştirme forumundaki geyiklere katılmaz:) İhtiyacı olan bilgiyi alır sadece :)

EDİT:Peki ya sen hangi aynanın yerinde olmak isterdin? :D

ben spor salonunda antrenmandan sonra kendimi izlediğim aynanın yerinde olmak isterdim.

yani bir şeylerin yanlış olduğunu düşünmen için birinin seni uyarması mı lazım.ismini vermek istemediğim bayan bir arkadaş forumda mastürbasyonun tartışılmasını hoş görmüyor.kaldiki her konu mastürbasyona bağlanır oldu bu aralar.ben de bundan hoşnut değilim.ismini merak ediyorsan özel mesajla sorarsan cevap atarım.

Aslında aynaya bakmayı seven çok kız varda,ben en güzellerini seçmeye çalıştım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı