Aynaya Bakmayı Seven Kızlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki Azerilerin de zenci fantezisi oluyormuş :D Zenciden kastın latin kızları mı:D
evet ben ciddiyim bizim ailenın bır kısmı tekstılde calısıyor yurt dışına etek satıyorlar müşterileri zencıler en fazla kenyanı ama çirkin onlar ben melez karışıp sevıyorum ama nerde bana bakıcak oyle kız:(

abı baslıgın ne zararı var yau :)

keske bızım gıbı bır forum olan vucutcu da kı su an sayfalrı saymakla bıtmeyen seks kokan o malum balsık olsa burda :)

eger bayanlar rahatsız oluyorsa su ana kadar benı doverlerdı cunku adım bellı resmımde var :) ben su ana kadar bır sıkayet almadım .

kı bu forumda en sıkayet alıcak mesajlarıda ben atıyorum :)

tartısmaya gerek yok bence :) testo tavan herkeste sınrıler gergın :)

keyfını cıkarın sızde foto ekleyın :)

tartısmaya gerek yok bence :) testo tavan herkeste sınrıler gergın :)

keyfını cıkarın sızde foto ekleyın :)

danny hadi sendeki testo (extra testodan bahsediyorum) anlıyorum da bu azi ne kullanıyor sence böyle olmak için :D

hepsini anladımda 3.fotoğraftaki kız montaj mıdır nedir.çıt kırıldım tiplerden bildiğin.bilekler ince,omuz kısacık..ama bir göğüs var,hani neredeyse Audrey Bitoni'ninkiler kadar :) tabi onun gibi olamaz ama :)

hepsini anladımda 3.fotoğraftaki kız montaj mıdır nedir.çıt kırıldım tiplerden bildiğin.bilekler ince,omuz kısacık..ama bir göğüs var,hani neredeyse Audrey Bitoni'ninkiler kadar :) tabi onun gibi olamaz ama :)

omuz için bol bol lateral rise yapması lazım :D bilek için ise ben ters tutuş barbell curl öneriyorum :D :D

Göğüs le diğer bölgeyi dengelemek için göğüsü haftada tek bölge çalışması , mümkünse ikinci bölge olarak girmesi lazım ant . da :D :D

Audrey Bitoni nin göğüsleri alttan iyi kesilmiş , üst göğüsler dolgun şekilli , iç kısımlar ise oldukça sağlam :D :D
Bir yerde okumuştum 140 kg incline giriyormuş :D :D

araya bi tanede audrey bitoni koysan olmaz mıydı be azi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı