Antrenmandan daha 1 saat önce çıktım boşamı gitsin bugünkü antrenman yapma bunu yapmaaaaa![]()
azi alem adamsın gerçekten forumun neşesi konuya gelince fotoğraflar harika özellikle dördüncü resim favorim vg yapan biri olarak ben severim donla aynada kendime bakmayı ama bu konuda kilitlerin gibi geliyor bana
azi sayende buranın bir vücut geliştirme forumu olduğunu unutuyorum bazen
yani bu forumda erkek üye olduğu kadar bayan üye de var.isteyen istediği görünütüyü bilgisayarından izler yani bu yaptığının amacı ne anlayamadım
azi bu forumda bayan sayısı az diye onları yok sayamazsın.sen bu fotoları paylaşmasan da isteyen google a "aynaya bakmayı seven kızlar "yazıp hedefine ulaşabilir.
Bu güne kadar forumdaki hiçbir bayan kullanıcıdan açtığım konular için uyarı almadım...1 kişi bile rahatsız olsaydı ben paylaşımlarımı sürdürmeyi keserdim zatenVücut geliştirme forumun geyik köşesine nasıl konular açabilirdim ki
Örgü örme,atkı yapma vb...?
Çünkü bayan arkadaşlar da farkında burası erkek egemen bir forum...Hiçbir bayan üye gelipte vücut geliştirme forumundaki geyiklere katılmaz
İhtiyacı olan bilgiyi alır sadece
EDİTeki ya sen hangi aynanın yerinde olmak isterdin?
![]()
azi azittim2 numara hoşuma gitti böyle dolgun vücütlü kızlara bayılıyorum zayıf değil dolgun zenciyle evlenmeyi düşünüyorum