Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesela bir aksiyon filmi var diyelim.Önceden izledim ama televizyonda çıksa gene izliyorum gene .benim gibi bir filmi 5-6 kere izleyen varmı merak ettim acaba çok mu saçma aynı filmi bir kaç kere seyretmek?hyper_
Asla Pes Etme 1-2 serisi , Yüzzüklerin Efendisi Tüm seri , Alacakaranlık Efsanesi tüm seri , Yenilmez 1-2-3 , Harry Potter tüm seri.Başka izlediğim varmı hatırlamıyorum ama bu 5 serili filmleri izleye izleye sıkılmadım halada sıkılmıcam şimdi bluray şekil izlicem hd ekranlı tvde hepsini planım o
Tabiki The shawshank redemption, million dollar baby, the god father, the king arthur, the heat,the dark knight, the scent of a woman bu filmleri en az 10 un uzerinde izlemisimdir
rocky filmleri
rambo filmleri
terminatör filmlerini defalarca seyretmişimdir
birden fazla seyrettiğim filmler dövüş ağırlık filmlerdir yenilmez 2-3 asla pes etme 1-2 kan ve kemik gibi
digiturk te film kacirinca oyle oluyor, yarisindan basladigim filmin baslangicini sonradan tekrar izliyorum; en son bi de tamamini yakaliyorum iyice pekisiyor
Shutter Island,Inception,Ring 1(halka)
Her yeni izleyişimde yeni bir ayrıntı yakalıyorum zaten bir kere izlemeyle tam olarak anlaşılacak filmler değiller.
Fırsat buldukçada Cem yılmaz filmleri izlerim.