Emreee007
Üye
iyi günler spora yeni başladım yaşımgenç gittiğim salonda programlarımız tüm bölgeyi hedefli aksamki hocamız haftanın 3-4 günü sabahki ise 5-6gün gelmemin bi sakıncası olmuyacağı söylüyor hayatımda kılo alamayan ınsandım kılom 52boyum ise 1.77 iken yag ornaım %14 dü spora başladım sadece gainer ve protein tozu ıle bırlıkde 1 ayda 10kılo aldım yag oranım suan %11 cıvarında hergun porgramımı uyguluyorum 2. ayım ve butun supplementlerı aldım antraman sonrakı agrılarım fılan gitti kısa sure oldu alalı ama etkisi oldu . ideal kılomun 75 oldugunu bılıyorum ve ik ay aldığım 10kılo tek seferdi artık ayda 3-4 kılo odaklı yıyorum bu arada işden çıktım artık tak etti 7ay boyunca sadece spora gıdıp dınlenıp duzenlı beslenıyorum beslenme programım su sekılde
Sabah proteıntozu ve gaıner 5yumurta ( 2sarısı )
1Tabak makarna ve supplementlerı alıp spora gıdıroum
spor sonrası 1tabak makarna daha yıne supplementler ve 30dk snra proteın tozu ve gainer gün içersinde 3-4tabak bulgur pilavı yıyorum salata ve meyveyle birlikde yeşillik agırlıklı aksamda 3yumurta daha sarısız bukadar .
Programım ise şu şekilde
15-20dk cardio , ısınma hareketleriyle birlikde Karız , Gögüs , Omuz , Sırt - Kanat , Biceps , Triceps , Bilek ve Bacak haftanın 5günü bu hareketleri yapıyorum 3farklı hareket ve 3x10 şeklinde , kendımı ıyı hıssedıyorum çalışmıyorum sporda snra uyuyorum aksam 8-9 saat yıne aynı sekılde uyuyorum vücudumu dinlendiriyorum hergun vucudun heryerını çalıştırmak iyimi bu arada bu program sadece ilk 6 ay bu sekilde snra parçalı programa geçicem ama hoca bulk donemınde en uygun program oldugunu soyledi . yorumlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar.
Sabah proteıntozu ve gaıner 5yumurta ( 2sarısı )
1Tabak makarna ve supplementlerı alıp spora gıdıroum
spor sonrası 1tabak makarna daha yıne supplementler ve 30dk snra proteın tozu ve gainer gün içersinde 3-4tabak bulgur pilavı yıyorum salata ve meyveyle birlikde yeşillik agırlıklı aksamda 3yumurta daha sarısız bukadar .
Programım ise şu şekilde
15-20dk cardio , ısınma hareketleriyle birlikde Karız , Gögüs , Omuz , Sırt - Kanat , Biceps , Triceps , Bilek ve Bacak haftanın 5günü bu hareketleri yapıyorum 3farklı hareket ve 3x10 şeklinde , kendımı ıyı hıssedıyorum çalışmıyorum sporda snra uyuyorum aksam 8-9 saat yıne aynı sekılde uyuyorum vücudumu dinlendiriyorum hergun vucudun heryerını çalıştırmak iyimi bu arada bu program sadece ilk 6 ay bu sekilde snra parçalı programa geçicem ama hoca bulk donemınde en uygun program oldugunu soyledi . yorumlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar.