aylık masraflarınız ne kadar?

valla her hafta 1950 gram salam 0.1 yagli
kutusu 150 gram ve tanesi 1.77 euro.
=17.7 euro

her gun en kotu 300 gram hindi gogus veya kirmizi biftek yagsiz veya balik oda 6-7 euro civari haftalikta =
45 euro

haftada 4 gun ton baligi=
7 euro

haftada 25 yumurta=

4 euro

3 kutu yagsiz peynir=

6 euro

meyvaydi yogurttu suttu felan bunlarada 20 euro haftalik.

ayrica supplementede aylik 40 euro civari burdan cikan sonuc:

490 euro civari aylik.aylik 30 euroda salona veriyorum
520 euro.Hesaplayinca bayagi para harciyormusum.Ben de diyorum o kadar para aliyorum nereye gidiyor diye.
Farketmez kendime yatirim yaptigim surece aynen devam bench_O

salon yıllık 1400...
hergun yemeye çalıştıgım tavuk , ton balığı , meyve , müsli , meyve suları makarna yoğurt falan derken nerden baksan ayda fazladan bir 300-400 VG ye gidiyor. ama supplement kullanmıyorum ordan düşüyoruz masrafları =))

salona 50 veriyorum ama beni yaralayan verdiğim yol parası :( 40 ytl civarı aylık yol parası gidiyor oda sadece dönüş gidişi işyerinden servisle yapıyorm bayramdan sonra 150 ytllik alışveriş yaptım süt,meyve suyu,tavuk,yumurta,ton balığı,yulaf,....vs ama bunlar 1 ay gitmeyecek gibi duruyor walla kız arkadaşımla gezmeye para kalmadı bb sayesinde (:

salona para vermiyorum..ve günde 150 gr yakın bi proteini ayda 140 ytlye temin edyorum.üniversite okuyorum ee doğla olarak peder banktan yararlanıyorum ;)
çok para gidyo ama halısaha maçlarını azalttım sinemaya gtmyorum,e inanın kız arakdaş bile yok artık,sebep ise şimdi olsa sinemaya gtçen çıkşat pizza yiycen yok cafeye gtçen,doğum günüde hediye al,yılbaşında hedye al,sevgililer günüde hediye al vs vs derken baya bi para gidiyo tabi oda ihtiyaç ama ne bilyim kendime yatırım yapıyorum :)
beslemeden bi yıl falan uğrştım bu sporla ama bi yere kadar sonra olmuyo.artık şunu benimsiyorum ne kadar fedakarlık okdar başarı..yani bir zamnlar arkaşımızın birinin dediği gibi '' bu sporu yapan parada bulur,zamanda bulur,imkanda bulur''
sinemaya gdip kaslı adamalrı görüp bu adm gibi olcam demktense ,sinemaya gtemyip beslenerek o adam gibi oluyorum zaten ;)
asosyalim ama memnunum haytımdan..kolun 2cm büyüdğünü görmek,karın kaslarını saymak adriana limayı öpmek gibi birşey(biraz abarttım ama ) :)

edit : yazım diline dikkat ediniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
haftada 3 kutu ton balığı, bir paket light müsli, 5'erden 15-20 yumurta, 3 tavuk göğsü, salona ayda 45 lira, artı hardline powerpro var 165 saydım, 2 aydan fazla gider sanırım.

bir de bunları ikiyle çarpıyoruz, kardeşi de ben finanse ediyorum haliyle :)

yedigimin ictigimin hesabini yapmayi sevmiyorum,
bittikce 2.5 kiloluk whey aliyorum bir da canim cekince gofret aliyorum gnc den.
arada vitamin vs de aldigim oluyor

Aylık masraflarım haftada 1 kolı yumurta haftada 3.5 kılo tavuk etı haftada 3.5 kılo lor peynırı ve 1 kılo proteın tozu
buda :25 lıra yumurta-80 lıra et-60 lıra lor peynırı-80 lıra proteın tozu
bıde dıgerlerı var(muz salata makarna pırınc )onları saymadım
toplam:245 tl:)

ben geçen sene sadece gıda olarak aylık 315 tl harcıyordum buna protein tozu amino lar dahil değil ancak 4 ay bu şekilde takviye yapabildim çünkü cebimde 1 kuruş param kalmamıştı :) salon parasını ödemek için mesai ye kalıyodum oda bedeni yoruyodu

Aslında kar bile ediyoruz suplement kullanmayan veya extra harcamaları çok olmayan biri body yapmasa cips di kolaydı çikolata vs abur cubur çok yer bu gereksiz yieceklerin parası süte yumurtaya gidiyor

o açıdan düşünecek olursak zaten proteini et yerine protein tozundan aldığımız oranda kardayız. supplementlerin içindeki protein yoğunluğu, bunun kana karışma hızı; yani verimliliği, creatin, carnitine ve vitamin gibi ek maddeler derken etten daha ucuza geliyor.

600 Gram Lor : 1.5

5 adet yumurda : 1

2 tabak makarna : ( yarım paket desek ) 500 krs.

200 gram tavuk : 1.5

falan muzu fıstıgı vs. 6-7lira diyelim.aylık 180 lıra yapar.eskiden koyuyordu sımdı koymuyor.Cunku sigarayı bırakalı 1 ay oldu içtiğim sıgarada suan 7 tl. saygılar.

vücut geliştirme yapmanın aylık masrafı ne kadar?

arkadaşlar benim yeni başlasamda hesaplamalarım sonucunda haftalık 80-90 lira çıkıyor.protein tozu hariç bide. aylık harcamalarınız ne kadar bu spora?

Haftalık 80-90 liraya gıda harcamasını çıkarıyorsan iyi bence :)

500gr tavuk göğüs x 3paket = 18TL
500gr Yulaf x2 kutu = 10TL
700gr Light beyaz peynir = 10TL
500gr lor x2 paket = 8TL
500ml x7 kutu süt = 16TL
2 kutu migros suda ton balığı = 5TL
200gr fındık = 6TL
200gr badem = 6TL

Buraya kadar 80TL. Sebze, meyve, bulgur, pirinç, ekmek, su, ekle bunları da üzerine.

Ayda 400TL gibi bir gıda harcamasını planlamak gerekiyor iyi beslenilecekse. Hatta sosyal ortamlardan dolayı dışarda da arada ızgara birşeyler veya salata yeneceğini düşünüp limiti biraz yüksek planlamakta fayda var.

Ama bir de şu yönden bakmak lazım, böyle düzgün ve planlı beslenen bir kişinin supplement harcaması oldukça düşük olacaktır. Protein içeren gıdaları bile listeye bol bol yazdım ben.

Benim günlük 10 tl gidiyor :) 5TL TAvuk gögüsü 10 yumurta 3 tl 2.5 tl prinç herşey iyi güzel gidiyorda supplementler işi bozuyor malum bir protein tozu 150 tl den başlıyor.

Back
Yukarı