axton
Üye
Merhaba arkadaşlar !Artık birkaç haftadır evde orta halli bir çalışma yapıyorum.Daha önce basit hareketlerle 1 ay çalışmıştım.Daha öncede bir konu açmıştım fakat eksikler vardı ve yazmak istediklerimi tam olarak ifade edememiştim.Öncelikle vücut ölçülerimi malesef çıkaramadım fakat en yakın sürede bi ölçücem.Altını çizmek istediğim yer var beslenmeme hiç dikkat etmem ve çok düzensiz çalışıyorum;
Yaş; 15
Kilo; 73
Haftada 4 gün çalışıyorum.Pazartesi salı dinlenme çarşamba perşembe çalışna cuma dinlenme cumartesi pazar çalışma;
Çarşamba ve cuma günleri çalıştığım program;
Karın bölgesi 20 x 3
Sıradan mekik
Dumbbell ile değişik bi hareket
Göğüs 10 x 3
Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes (Bu hareket azıcık zorluyor 8 kg ile)
Dumbbell Bench Press
Kol 10 x 3
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls
Perşembe ve pazar günleri çalıştığım program;
Karın bölgesi 20 x 3
Sıradan mekik
Omuz 10 x 3
Neck Dumbell Press
Latarel
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises
Arka Kol 10 x 3
Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French
Dumbbell One Kickbacks
Ağırlıklar 5 KG karın bölgesi hareketi için , 6.5 KG göğüste , 8 KG ön kol ve arka kol.Lütfen birkaç tüyo verin ve notumu ekliyim; Günleri nasıl yapcağımı hiç bilmiyordum Dr.Steelhammer yardımıyla onuda çözdüm şimdi önümde hiçbir engel yok 1,5 ay sonra resimde koyarım fit bir vücut yapmaya caliscam.
Yaş; 15
Kilo; 73
Haftada 4 gün çalışıyorum.Pazartesi salı dinlenme çarşamba perşembe çalışna cuma dinlenme cumartesi pazar çalışma;
Çarşamba ve cuma günleri çalıştığım program;
Karın bölgesi 20 x 3
Sıradan mekik
Göğüs 10 x 3
Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes (Bu hareket azıcık zorluyor 8 kg ile)
Dumbbell Bench Press
Kol 10 x 3
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls
Perşembe ve pazar günleri çalıştığım program;
Karın bölgesi 20 x 3
Sıradan mekik
Omuz 10 x 3
Neck Dumbell Press
Latarel
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises
Arka Kol 10 x 3
Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French
Dumbbell One Kickbacks
Ağırlıklar 5 KG karın bölgesi hareketi için , 6.5 KG göğüste , 8 KG ön kol ve arka kol.Lütfen birkaç tüyo verin ve notumu ekliyim; Günleri nasıl yapcağımı hiç bilmiyordum Dr.Steelhammer yardımıyla onuda çözdüm şimdi önümde hiçbir engel yok 1,5 ay sonra resimde koyarım fit bir vücut yapmaya caliscam.