avuçların dışarıya baktığı barfiksi çekemiyorum

dediğim gibi çekemiyorum tek seferde en fazla 3 kere oluyor bu barfiksi geliştirmemi sağlayacak ne gibi antremanlar önerebilirsiniz ?

Yaradımla çek zamana bırak

dediğim gibi çekemiyorum tek seferde en fazla 3 kere oluyor bu barfiksi geliştirmemi sağlayacak ne gibi antremanlar önerebilirsiniz ?

- kilo ver.
- negatif tekrarlardan yararlan.
- sık sık çalış.

sen hergun duzenlı olarak çek bende 2-3 tane çekebiliyordum sonra 2 3 günde bir bir tane birtane arttırdım şimdi 12 tane tam çekebiliyorum. kendini alıştırmalısın.

3 den sonra yardımla 8e tamamla, spor salonuna gidiyorsan lat pulldown yap.

FleXor Hoca nın bir yazısında görmüştüm : 2 öğrencisinde denemiş barfiks artırma yöntemlerini bu öğrencileri tek yumurta ikizleri, bunlar ilk yazıldığında hiç barfiks çekemiyormuş(senin dediğin tür). FleXor Hoca da birinin sırt programında lat pull down hareketlerini yoğun olarak kullanmış barfiksi geliştirmesi açısından, diğer öğrencisinde ise lat pull down yerine yardımlı barfiks koymuş. Sonuç olarak yaklaşık 8 ay sonrasında lat pull down yapan 4-5 barfiks çekebiliyorken, diğeri rahat 12-15 tane çekebiliyormuş.(Rakamları tam hatırlamıyorum fakat aralarında baya fark vardı). Sonuç olarak kimsenin vücudu birbirinin aynısı değil fakat sana tavsiyem yardımlı barfiks çek negatiflere önem ver işe yarayacaktır.

peki yardımlı olarak hergün avuç içeri-dışarı çeksem bi sıkıntı olur mu yani hergün sırt çalışma gelişimimi engeller mi ?

Back
Yukarı