Asla görmediğiniz Arnold resimleri!!!

Herşey güzel arnold benim için 1 numarali vücutcu ama steroid kullandiğida bir gerçek...

dikkat ediyorum her mesajında streoidlerle ilgili bir mesaj atıyorsun... kendi vücut resimleri bölümündede böylesin... güzel bir vücut gödüğün zaman hemen streoid var bu vücutda diyorsun. bu kompleksinden kurtlmaını öneriyorum sana... streoidden çok verilen emeğe beslnmeye yani sisteme göre yorumlar yap. umarım bu kompleksinden kurtulursun..

19851014-750-133.jpg

:)
ya arkadaşlar arnoldla sanki beraber aynı yerde yaşamış yada aynı salonda idman yapmış gibi yazmayın lütfen nerden biliyorsunuz bu kadar garanti ediyorsunuz yok steroid yok vs ilaçlar kullandıgını 1960larda adam her türlü beslenmenin doğalını yapıp sağlam idmanlar çıkarmıştır görüldüğü gibi adamı çeken var çekemeyen var elbetteki hakkındada bir yıgın yazılar yazanda olur söyleyende ben şahsen hiç sanmıyorum bu adamın steroid aldıgını belki protein tozu kıvamında extra almış olabilr ama asla sanmam steroid aldıgını alsaydı şuanki 63 yaşında ya ölmüştü yada beter bir haldeydi halbuki şuan yaşına göre gayet normal bir fiziğe sahip...
saygılar...
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=IeSyKwep2j0[/YOUTUBE]

kendi agziyla söylüyor kullandim diye daha niye inkar ediyorsun onu anlamadim ? steroidsiz o kütleye ulasmak zaten imkansiz.

mafi55wlbm78a7qvk5t6.jpg

Dar swetshirt ve ispanyol paça pantalon oldukça ince göstermiş Arnold'u.

avnc1cdgycof6yy2l4bd.jpg

Koluna ne kardar da zevkle bakıyor.

q3q1toqfgj1zw2go7tp6.jpg

tmodz6bn3ommep1lt4ld.jpg

Hangi yıla ait olduğunu bulamadım ama burada da oldukça iyi gözüküyor.

En altdaki bisikletli resimde bicepsleri kendini belli ediyor.

:)
ya arkadaşlar arnoldla sanki beraber aynı yerde yaşamış yada aynı salonda idman yapmış gibi yazmayın lütfen nerden biliyorsunuz bu kadar garanti ediyorsunuz yok steroid yok vs ilaçlar kullandıgını 1960larda adam her türlü beslenmenin doğalını yapıp sağlam idmanlar çıkarmıştır görüldüğü gibi adamı çeken var çekemeyen var elbetteki hakkındada bir yıgın yazılar yazanda olur söyleyende ben şahsen hiç sanmıyorum bu adamın steroid aldıgını belki protein tozu kıvamında extra almış olabilr ama asla sanmam steroid aldıgını alsaydı şuanki 63 yaşında ya ölmüştü yada beter bir haldeydi halbuki şuan yaşına göre gayet normal bir fiziğe sahip...
saygılar...

Gerçekten bunu samimiyetle inanarak mı söyledin ? Her türlü beslenmenin doğalıyla bu vucudun olabilceğini mi düşünüyorsun ? Bu adamın en basitinden vitamin ihtiyacını karşılayabilmesi için doğal olarak günde 30 kilo portakal yemesi lazım... Protein ihtiyacını karşılamak için bir büyük baş fil, karbonhidrat gereksinimini karşılaması için çindeki bütün pirinçleri tüketmesi gerekir. Ki bunları yapsa bile işe yaramaz çünkü doğal sınırına ulaşmış olur ve gelişmesi neredeyse durur. O zaman devreye steroid girer :)

O dönemde suplementler bu kadar gelişmiş değildi. Steroid doğal karşılanıyordu kullanımı falanda yasak değildi. Yıllarca bu vucudu koruyarak mr. olympia olmakta kolay değildi. Çünkü rakipleri basit değildi. Arnold'ta Mike'ta Frank'te diğerleride hepsi steroid kullandılar. Yanındamıydın diye sormaya gerek yok evet gerçekçiliğin yanındaydım :)

Ayrıca her steroid kullanan erken yaşta ölmez. Ölümlere sebep olan sadece bu değildir. Her bünyenin direnci farklıdır. Fakat hangi direnç olursa olsun bu tür ilaçları sağlıksızca kullanırsanız ve mike mentzerin dediği gibi "ben vucut geliştirmeciyim sağlıklı yaşamakla ilgili kaygılarım yok" diyip günlerce uyumazsanız dinlenmezseniz kısaca gereken şartları yerine getirmezseniz 50de gidersiniz. Tabi onun ölüm sebebi sadece bu değil genel olarak söylüyorum :)

Not : Ölümüne Mike Mentzer :D:D:D

Son düzenleme:
suplement türleri aminoasit vs almış olabilir ama steroid hiç sanmıyorum alacağını genetik yapısı ve bu çalışma hırsı bence dünyada sayılı kişilerde var oda bu sayılardan biri ;)
ayrıca bilerek doğru çalışma teoriside onda ki adını tarihe yazdırmış.

suplement türleri aminoasit vs almış olabilir ama steroid hiç sanmıyorum alacağını genetik yapısı ve bu çalışma hırsı bence dünyada sayılı kişilerde var oda bu sayılardan biri ;)

:D:D:D güldürdün beni:D

eger saka yapıyorsan evet bu komık ama gercekse ılk yapmanız gereken forumu okumaktır

bır ınsnaın o kutleye dogal yoldan gelmesı (kı suplemetlerde dogaldır) mumkun degıldır hatta ımkansızdır

yuotube dan izlemişdik. Hiç steroid kullandınız mı diye soruyor adam. Arnold da yarışma dönemlerinde kullanıyordum demişti.

Hehehe sakaya bak..:D

:confused: Sakaydı değil mi?!...kafa_ duh a32

bi kaç tanede ben ekleyeyim..ardoldun kadınlarla arsının ne kadar iyi olduğunu gösteren fotoğraflar :)

Eklentiler

• 522112621_6d8784be00.jpg
    522112621_6d8784be00.jpg
    249,2 KB · Görüntüleme: 545
  • 522112615_8197116d82.jpg
    522112615_8197116d82.jpg
    235 KB · Görüntüleme: 536
  • 522145477_d991c9718c.jpg
    522145477_d991c9718c.jpg
    155,5 KB · Görüntüleme: 532
  • 450914773_63bc67615d.jpg
    450914773_63bc67615d.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 562
  • 522151137_492197f2bb.jpg
    522151137_492197f2bb.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 609
  • 2919101835_db79c1df28.jpg
    2919101835_db79c1df28.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 651
  • 2919101843_f64c09f1e1.jpg
    2919101843_f64c09f1e1.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 612
  • 533446997_5dd8ed020f.jpg
    533446997_5dd8ed020f.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 516
fotoğrafları bulunca heycandan hemen paylaşayım istedim... şimdi baktımda yarısı paylaşılmış..kusura bakamyın arkdaşlar...en azından 3-4 tanesi yeni ;)

Back
Yukarı