Asla bir vucutcuya bu soruları sormayın

Kıbrıslılar.

mağara ? burayı sözlükle karıştırdın herhalde! senin için mağara olmayabılır, bunları bılmeyen cok kısı var. herkes bılgı paylasımı yapıyor eski veya yeni, eski bilgiler(senin mağara dediğin) bu spora yenı baslayanlara ne kadar yararı olduğunu biliyor musun? yorum yaparken gereksız seyler yazmayalım lütfen.

nerde oldugumu sana mi sorucam?
daha once bu video burda tartisildi ve ne kadar vucut gelistirselerde beyinlerini gelistiremediklerinde herkes hemfikirdi.
senin takip ettigin insanlar idollerin bunlarsa bu barzolardan baska yeni idoller bul bence kendine ABEKAYNANA

Son düzenleme:
Konu konsept doğru ama sunuş şekli faciaymis be tertip

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nerde oldugumu sana mi sorucam?
daha once bu video burda tartisildi ve ne kadar vucut gelistirselerde beyinlerini gelistiremediklerinde herkes hemfikirdi.
senin takip ettigin insanlar idollerin bunlarsa bu barzolardan baska yeni idoller bul bence kendine ABEKAYNANA
ben bu kişileri takip ederim, idolum bunlar veya bır baskası değildir. amaç bilgi edinmek, sunuş tarzı her yerde tartışıldı kimse begenmıyor. ama ben sunuş tarzına değil söylediği doğrulara bakarım. o vıdeoda konuşan onlar değil, insanlık dışı suç işleyen biri olsa da, hatta ve hatta benım dahıl forumda herkesın nefret ettıgı sintol kullanan adamlar olsa da, yine takip ederim. benı oraları alakadar etmez çünki.

Dinlemeyi bilirsen en aptaldan bile birşeyler öğrenebilirsin.Sunuşunu, konuşmasını tarzını sorgulamaktansa içindeki yararlı bilgileri algılamaya çalışmak daha makbul.Gereksiz tartışmalar yaratmaya lüzum yok bence.

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paylaşim gerçekten güzel. Yeni baslayanlar kesinlikle izlesin sonra dayak yiyince benim ne suçum vardi demesinler :) videodakilerin isimleri ne acaba ?

Back
Yukarı