• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Askerlik Dönüşü Fotolar Ve Videolardan Capslar...

asker dönüşüne göre gayet iyi durumda vücut. Askerde çok küçülen fena yağlanan arkadaşlarım var. Off seasondaki gibi kuvvet+büyüme ağırlıklı eylül-aralık dönemi ile büyüme idmanı yapıp ocak 2013 gibi definasyon yapılırsa. 2013 Nisan ortası gibi çok sağlam bir vücut ortaya çıkacaktır.

ozellıkle gogusde yaglanma var gibi ama toparlarsınz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:27 ----------

hıc bacak calısmadınmı usta bu arada

Daha önceki konularına da bakmıştım. Asker sonrası için cidden çok iyi..
Kollarda ve göğüste kaybın olduğu ortada, onun dışında sırtın iyi..

Tabi ki eski formunda değilsin ama eskisinden çok daha iyi bir form yakalayacağına ben eminim..

Saygılarımla...

Ah o gemide bende olsaydım :)
Sırtta ki kas kütlesi bence çok güzel , ayrıca zaten yaz bitti nerdeyse bence bulk gidip şubat mart gibi definisyona girilmesi daha iyi olucaktır.

böyle vücut tipleri hoşuma gitmiştir hep hafif bulk görünümü sanki irilik veriyor görünüşe ama yinede sağlamsınız maşaallah

Yorumlar için sağolun.. Askerdeyken de elimden geldiğince koştum ve şınav barfiks çektim bol bol. Dönünce yine başladım azar azar.

Bu arada hiç kür yaptın mı diye sorulmuş. Şimdiye kadar hiç bir kimyasal girmedi vücuduma. Beslenmeyede hiç dikkat etmedim diyebilirim 3 öğün ne çıkarsa yedim. Sadece artı olarak yumurta yedim. 10 yumurtayı günde 4 parça halinde 3-2-3-2 şeklinde yedim.

Ben hiç bir zaman definasyona girmedim, giremem diyede düşünüyorum çünkü diyet bana göre değil. Yapamam.. Nedeni ise yemek yemeyi çok sevmek. Tatlı olsun, yağlı olsun, ne bulursam yerim. dikkat etmem yani. Ayrıca vücudumu beğeniyorum.. Tişört giydiğimde özellikle iri göğüs ve kollarımdan dolayı olumlu tepkiler alıyorum.

Arkadaşlar yağlısın demişler. Ben fazla yağ görmüyorum vücudumda. Abdominalleri kastığımda six pack ı görüyorum rahatça. Omuzlarımda,göğsümde ve kollarımdaki damarlar rahatça görülebiliyor. Resimlerin kalitesizliğinden ve uzaklıktan dolayı göründüğünden küçük görünüyorum diye düşünüyorum.

Şu an 1.78 boy ve 87 kiloyum. Kol:45cm

Benim de genetik olarak zayıf yerlerim bacaklarım. Kolay kolay gelişmiyorlar. Aslında ağır giriyorum ağırlıklara ama nedense gelişme yavaş oluyor.Gelişmeyince de insan haliyle soğuyor bacak çalışmaktan ama mümkün olduğunca çalıştırırım bacaklarıda.

bence bolbol squat ve mide çalış :) Çok sağlam bir vücudun var.Bacaklara bişey demiyorum ama...

Eskiden Serbest barla squad yapardım ama şimdilerde eriniyorum yapmaya daha çok makineyle çalışıyorum. Ama Bacak günleri en çok deadlift e önem veriyorum. Hep önemsemişimdir deadlifti. Çoğunluklada maksimum ağırlıklarla çalışırım 180-200-220-230 kg. Çok büyük yararını görüyorum vücuda..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:48 ----------

Shot at 2012-08-13

Tekdiyeceğim kelime Maşallah :) Ayaklarınız hacimsiz görünüyor ama gayet sağlam, yani :)
Size kolay gelsin...

hoşgeldiniz PUMPING IRON 75, kollarınız bacaklarınızdan kalın görünüyor. tam bir bacak pozu olmadığı için kesin konuşamıyorum ama. kolları bacaklarından kalın olan bir vücut geliştirici benim nazarımda başarısızdır. umarım bacaklarınızada gereken önemi verirsiniz.

Back
Yukarı