Askeri sınavlar ve bedeni yeterlilik testi

İyi günler.Ben Allah izin verirse haziran ayında sınavı kazanıp harp okullarından birine gitmeyi düşünüyorum(Olursa HHO).Seçmeler temmuz-agustos arası.Sorum ; Ben o zamana nasıl çalışıp bedeni yeterlilik sınavı geçebilirim.
Seçim Aşamalarında Yaptırtıkları:
400M Koşu=80sn
Şınav:10dan fazla(Veya kendileri başlatıyor ne zaman dur derse gibi...)
Mekik:1 dk içinde 60 tane yarım mekik(ayaklarından tutuyorlar...)
Barfiks:7+ tane serçe tutuşu
Evde 5 kglik x2 dumbellim var.İp var.
Sizce nasıl çalışmam lazım.Amacım aşamaları zorlanmadan geçmek.Yorumlarınızı bekliyorum.

Selamlar....

Not:Yaş:18den gün aldım
Kilo:74kg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:58 ----------

Boy:1,67cm eklemeyi unutmuşum

önerim bol bol koşu yap ve kollarını geliştir birde dikkatini artır etraftakiler kendinden emin olduğunu anlasın :D

dikkatimi artırma konusunda önerileriniz nedir ?Selamlar...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:21 ----------

Başka önerileri olan arkadaşlarımız varsa yorumlarını bekliyorum.Selamlar...

Kardeşim bende askeri okullara hazırlanıyorum. Yapacağın en iyi şey sabah veya akşam KOŞMAK... Askeriye en çok koşuya önem veriyor fiziki mülakatlarda. Tabii bir de bol bol barfiks çek. Mekiği de aksatma. Zaman tut her hafta o zamanı geliştirmeye bak. En kısa zamanda faydasını göreceksin. Başarılar. İnşallah ikimiz de kazanırız...

Son düzenleme:
Kesinlikle ve kesinlike girmeden 2 hafta once kendinize protein ve creatin tozu ile ayni zamanda karbon ile drestekleyin bakin gorun nasil herkezi solda sifir birakiuorsunuz...

Back
Yukarı