iyi günler askeri okul mülakatlarına kadar (haziran başı) vudumunu forma girmesini istiyorum şu anda çok yogun oldugumdan dolayı spor salonuna gidecek dururum yok ama koşu yapabilme imkanım var. Vucudumun forma girmesi için ne yapmam gerektiğini size sormak istiyorum .
askeri okul mülakatında ;
400 m. koşuyu en fazla 70 sn istiyolar.bunu denemedim ama şimdilik yapamam diye tahmin ediyorum .
durarak uzun atlama en az 190 cm istiyorlar ama ben 180 cm geçemedim daha
mekik 1 dk.da en az 30 istiyolar.ben 32 yaptım
barfiks en az 4 istiyorlar (kartal duruşu ile ) ben 2 yapabiliyorum
basketbol topu fırlatma 12 m. istiyolar.bunu denemedim ama yaparım
kısaca bunları yapabilmek için evde kendi başıma neler yapmam lazım ne kadar mekik ne kadar şınav çekmeliyim. ? barfiks aletim yok barifks çekebilmek için hangi eksersizi yapmalıyım .
400 metre koşusu için kaç dakika koşmalıyım
evde 5 kglik dambılım var. ayrıca not olarak 72 kiloyum (gittikçe kilo alıyorum fazla yemek ve harektesizlikten) ve boyum 1 .81
vaktini ayrıpda cevap yazanlara çok teşekkür ediyorum sizlerin mesajları ile direk vakit kaybetmeden başlıyacağım.
askeri okul mülakatında ;
400 m. koşuyu en fazla 70 sn istiyolar.bunu denemedim ama şimdilik yapamam diye tahmin ediyorum .
durarak uzun atlama en az 190 cm istiyorlar ama ben 180 cm geçemedim daha
mekik 1 dk.da en az 30 istiyolar.ben 32 yaptım
barfiks en az 4 istiyorlar (kartal duruşu ile ) ben 2 yapabiliyorum
basketbol topu fırlatma 12 m. istiyolar.bunu denemedim ama yaparım
kısaca bunları yapabilmek için evde kendi başıma neler yapmam lazım ne kadar mekik ne kadar şınav çekmeliyim. ? barfiks aletim yok barifks çekebilmek için hangi eksersizi yapmalıyım .
400 metre koşusu için kaç dakika koşmalıyım
evde 5 kglik dambılım var. ayrıca not olarak 72 kiloyum (gittikçe kilo alıyorum fazla yemek ve harektesizlikten) ve boyum 1 .81
vaktini ayrıpda cevap yazanlara çok teşekkür ediyorum sizlerin mesajları ile direk vakit kaybetmeden başlıyacağım.