Askeri lise mülakatları...

Eğer 59 ile koştuysan bravo diyorum bu sn ile yeterli puanı alırsın kardeşim sakın daha iyisini yapayım diye kendini zorlama bu sn ile sürekli çalış
Ustam ben normalde bu futbolu falan pek sallamıyordum fakat etkisini gördüm. 4.sınıftan beri okulun beden eğitimi hocası(Bursa'nın ileri gelenlerinden) sürekli antrenman yaptırıyordu 4 senedir çalıştırıyordu. Ben futbolla ilgili bir gelecek dşünmüyorum açıkçası. Faydasını şimdi gördüm. :D

Ustam ben normalde bu futbolu falan pek sallamıyordum fakat etkisini gördüm. 4.sınıftan beri okulun beden eğitimi hocası(Bursa'nın ileri gelenlerinden) sürekli antrenman yaptırıyordu 4 senedir çalıştırıyordu. Ben futbolla ilgili bir gelecek dşünmüyorum açıkçası. Faydasını şimdi gördüm. :D

Futbol oynamanın faydaysını görmüşsün. Önemli olan koşarken nefes alış verişinin kontrollü olması kontrol edemezsen dalak şişer ve tıkanırsın...

Dostum babam 1980 yılında astsubaylık sınavlarında geniz eti yüzünden elenmiş. Ameliyat olup 1 sene sonra tekrar girdiğinde geçmiş. Ama eğer sıkıntı vermezse sorun olmaz... Hava harp okulundaki mülakatta gözlerini çok iyi tetkik ederler inşallah gözlerinde sorun yoktur eğer varsa diğer kuvvet komutanlıklarının sınavlarında da sıkıntı olur çünkü raporlar diğer kuvvet komutanlıklarının mülakat kuruluna gönderiliyor...
Bugün kontrol amaçlı doktora gittim. Geniz eti olmadığını fakat çok küçük çapta tıkanıklığa neden olmayacak kadar küçük deviasyon meydana geldiğini söyledi. Bu yüzden elenir miyim?

Back
Yukarı