yenerklccc
Üye
Az önce koşuyu denedim 400metreyi 49 saniyede koştum 

Pardon yanlış yazmışım 59 olucak oAz önce koşuyu denedim 400metreyi 49 saniyede koştum![]()
Eğer 59 ile koştuysan bravo diyorum bu sn ile yeterli puanı alırsın kardeşim sakın daha iyisini yapayım diye kendini zorlama bu sn ile sürekli çalışPardon yanlış yazmışım 59 olucak o![]()
Ustam ben normalde bu futbolu falan pek sallamıyordum fakat etkisini gördüm. 4.sınıftan beri okulun beden eğitimi hocası(Bursa'nın ileri gelenlerinden) sürekli antrenman yaptırıyordu 4 senedir çalıştırıyordu. Ben futbolla ilgili bir gelecek dşünmüyorum açıkçası. Faydasını şimdi gördüm.Eğer 59 ile koştuysan bravo diyorum bu sn ile yeterli puanı alırsın kardeşim sakın daha iyisini yapayım diye kendini zorlama bu sn ile sürekli çalış
Ustam ben normalde bu futbolu falan pek sallamıyordum fakat etkisini gördüm. 4.sınıftan beri okulun beden eğitimi hocası(Bursa'nın ileri gelenlerinden) sürekli antrenman yaptırıyordu 4 senedir çalıştırıyordu. Ben futbolla ilgili bir gelecek dşünmüyorum açıkçası. Faydasını şimdi gördüm.![]()
Bugün kontrol amaçlı doktora gittim. Geniz eti olmadığını fakat çok küçük çapta tıkanıklığa neden olmayacak kadar küçük deviasyon meydana geldiğini söyledi. Bu yüzden elenir miyim?Dostum babam 1980 yılında astsubaylık sınavlarında geniz eti yüzünden elenmiş. Ameliyat olup 1 sene sonra tekrar girdiğinde geçmiş. Ama eğer sıkıntı vermezse sorun olmaz... Hava harp okulundaki mülakatta gözlerini çok iyi tetkik ederler inşallah gözlerinde sorun yoktur eğer varsa diğer kuvvet komutanlıklarının sınavlarında da sıkıntı olur çünkü raporlar diğer kuvvet komutanlıklarının mülakat kuruluna gönderiliyor...
Elenecegini hiç sanmıyorum kardeşimBugün kontrol amaçlı doktora gittim. Geniz eti olmadığını fakat çok küçük çapta tıkanıklığa neden olmayacak kadar küçük deviasyon meydana geldiğini söyledi. Bu yüzden elenir miyim?