Askerde vicut geliştirme

Herkeze mrb arkadaslar ..
Ben hakkari cukurca kuzey irak bolgesinde askerim bitmesine 4 ay kaldi bende spora basladim burda 1 hafta oldu yeterli protein alamiyoruz oyuzden toz olarak karsiliycagim cogunu sorun olurmu ? Haftada sabah 5 6 gun 20 dk hafif tempo kosu hergun 30 45 dk agirlik calisiyorm bu tempoyla bu programla 4 aya ne olurum askerden sonra kesinlikle profesyonel bi salonda devam etmek istiyorum. Bu arada benim vicudum endomorf galiba dogrumudur yanlislarim varmi simdiden tesekkurler...

Eklentiler

• IMG_20140906_025020-1.jpg
    IMG_20140906_025020-1.jpg
    179,6 KB · Görüntüleme: 457
Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben senin yerinde olsam toz alırdım almasına ama günde 2 öğün dışında almazdım . Örneğin senin durumunda birisi için 1 Ölçek sabah veya antrenman öncesi , 1 ölçek de antrenman sonrası olmalı. Bunun dışında gerçekten yüksek protein almana gerek yok . Normal olarak yediklerinle birlikte 2 ölçek protein tozu 4 ay için gayet güzel olur fazlası hem cep yakar hem de gereksiz olur. Endomorf olup olmadiğin hakkında kesin bir şey söyleyemem ama oldukça estetik bir göğüs yapısına sahip olduğunu/olacağını söyleyebilirim

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben senin yerinde olsam toz alırdım almasına ama günde 2 öğün dışında almazdım . Örneğin senin durumunda birisi için 1 Ölçek sabah veya antrenman öncesi , 1 ölçek de antrenman sonrası olmalı. Bunun dışında gerçekten yüksek protein almana gerek yok . Normal olarak yediklerinle birlikte 2 ölçek protein tozu 4 ay için gayet güzel olur fazlası hem cep yakar hem de gereksiz olur. Endomorf olup olmadiğin hakkında kesin bir şey söyleyemem ama oldukça estetik bir göğüs yapısına sahip olduğunu/olacağını söyleyebilirim

Verdiginiz biLgiler icin cok Tesekkurler ..
Allah razi olsun
Burda yiyeceklerimiz skintili dogru duzgun et yumurta vs. Yiyemiyoruz bu durumdada 2 olcek yeterli diyorsunuz yani dimi .

Yeterli. Eğer daha fazla kullanmaya çalışırsan para yetiştiremezsin toza. Benim sana önerim Optimum whey proteindir . 74 Ölçekle en uzun giden ürünlerden birisidir ve içinde saçma sapan katkı maddelerinin sayısı da olabildiğince azdır

Yeterli. Eğer daha fazla kullanmaya çalışırsan para yetiştiremezsin toza. Benim sana önerim Optimum whey proteindir . 74 Ölçekle en uzun giden ürünlerden birisidir ve içinde saçma sapan katkı maddelerinin sayısı da olabildiğince azdır

Ewet optimum whey 2.300 den siparis ettm 1 hafta icinde gelir
Tekrardan tesekkurler..

Back
Yukarı