AzizK
Üye
aşırı tuhaf bendede boy 1.70 uzarmı acabaDostum 19 Yaşına kadar 1.59 boydaydım bir anda uzadım o sene içinde![]()

aşırı tuhaf bendede boy 1.70 uzarmı acabaDostum 19 Yaşına kadar 1.59 boydaydım bir anda uzadım o sene içinde![]()
aşırı tuhaf bendede boy 1.70 uzarmı acaba![]()
İyi ya benimde yaş 16 umudumu kaybetmiyim belki uzar bi ihtimal6 ayda değil 1 senede o kadar uzadı sadece body 6 ay aralıklı yaptım.
İyi ya benimde yaş 16 umudumu kaybetmiyim belki uzar bi ihtimal![]()
4 senedir basket oynuyorum zaten kulüb geçmişim var süt desen dayanmıyor 1 haftada 10 paket felan gidiyo21 e kadar uzuyor bol bol süt iç,imkanın varsa yüz,basket oyna ve zıpla sürekli.Ben evde zıplardım koşardım vs.
4 senedir basket oynuyorum zaten kulüb geçmişim var süt desen dayanmıyor 1 haftada 10 paket felan gidiyo
Hocam son ölçülerim şöyle:Kardeşim foto da çok ince durmuyosun kaç cm kolların ?
Hocam son ölçülerim şöyle:
Kilo : 82 - 84.5
Omuz : 126.5 - 128
Göğüs : 104 - 109
Bel : 91 - 89
Sağ kol : 34 - 36
Sol kol : 33 - 35 (kollar sıkık halde ölçüldü düz ölçümlerde 2 cm felan daha küçük gelir sanırım.)
Bu arada konu başlığında ya da bölümünde off topic yazmıyor değilmi arkadaşlar ?
MysticMind sen ergenliğe baya bi geç girdin herhalde şanslı bi durum, benim uzamam 19 yaşında durdu 1 santim bile artmadı 1.77 kaldık böyle ,1 yılda 19 santim vay arkadaş hayal gibi çok güzel![]()