Artık Yeter !! Meydan Okuyorum(Yağlara)

Yatmadan once sut ıyı olur..
Ekmegın ustune peynır suruyorum demıssın..Surulebılen peynırler fazla mıktarda yag ıcerır..Yaklasık %30u fılan yag olur..Onları cıkarmalısın..Yagsız peynırler tercıh et kasarda yaglıdır..Lor, koy peynırı gıbı peynırler ye..

Tmm o zaman sürülebilen peyniri de çıkartıyorum.Onun yerine lor peynir tercih ederim.

asıl sıkıntı öğle yemeği olacak sanırım fazla alternatif bilmiyorum.Bulgur öğlen tercih edilebilir mi? öğlen için tavsiye edebileceğin besinler var mı ?

Artık beslenme programını da halledip savaşa yarın başlamak istiyorum weightlifter

Tmm o zaman sürülebilen peyniri de çıkartıyorum.Onun yerine lor peynir tercih ederim.

asıl sıkıntı öğle yemeği olacak sanırım fazla alternatif bilmiyorum.Bulgur öğlen tercih edilebilir mi? öğlen için tavsiye edebileceğin besinler var mı ?

Artık beslenme programını da halledip savaşa yarın başlamak istiyorum weightlifter

Oglen dedıgın gıbı tavuk, ton balıgı vs ıle proteını almalı pırınc, bulgur, patates, makarna ıle karbonhıdratı almalısın..

6 Ağustos itibari ile yağ yakma programıma başlıyorum.İlk hedefim 4 hafta içinde 6 kilo vermek olacak.Yani 2 Eylül e kadar 6 kilo vermeliyim.

Boy:1,84
Kilo:81

Her hafta bitişi detayları burada paylaşacağım ...

Here We Go duh

Merhaba DeL PotRo, mademki yağlara savaş açtın benimde denediğim ve iyi sonuç aldığım elma sirkesini de uygulayabilirsin. 1-2 yemek kaşığı elma sirkesini sabahları bir bardak suya karıştırıp aç karına içebilirsen yağ yakman konusunda inanılmaz yardımı oluyor. Ben 44 yaşındayım ve yaklaşık 2 aydır uyguluyorum. Göbek çevrem 94cm'den 87 cm'ye düştü. Tabi ki koşu ve hafif ağırlık çok tekrar prensibiyle haftada 3 gün de ağırlık çalıştım (düzenli olarak 4 yıldı BB yapıyorum). Fakat senin yaşın genç ve metebolizma hızlarımız farklı olabilir, belki daha iyi sonuç alırsın. Birde sabahları müsli (yulaf ezmesi, ve içinde kuru yemişler var) bir ölçü protein tozu karıştırarak, 3-4 haşlanmış yumurta beyazı kahvaltı da yiyiyorum. Diğer öğünlerde en az karbonhidrat almaya dikkat ediyorum. Bu çalışma progamınla özellikle sabahları yağ yakman daha hızlı olacaktır. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki; yemeni kontrol et. Yeme alışkanlıklarını gerekirse değiştir. Yoksa iyi bir sonuç alamazsın. Durum çok basit bir formül ile açıklanırsa; Giren enerji<Çıkan enerji olmalıdır
Selamlar.Kolay gelsin

kardeş ben 80 kiloydum 1ay önçe şimdi 63 1 ayda 17 kilo verdim sana bir iki tavsiyem olabilir ama bady başlamadan zayıfla sonra başla yoksa kilon artar gürüntü fazla belli olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba DeL PotRo, mademki yağlara savaş açtın benimde denediğim ve iyi sonuç aldığım elma sirkesini de uygulayabilirsin. 1-2 yemek kaşığı elma sirkesini sabahları bir bardak suya karıştırıp aç karına içebilirsen yağ yakman konusunda inanılmaz yardımı oluyor. Ben 44 yaşındayım ve yaklaşık 2 aydır uyguluyorum. Göbek çevrem 94cm'den 87 cm'ye düştü. Tabi ki koşu ve hafif ağırlık çok tekrar prensibiyle haftada 3 gün de ağırlık çalıştım (düzenli olarak 4 yıldı BB yapıyorum). Fakat senin yaşın genç ve metebolizma hızlarımız farklı olabilir, belki daha iyi sonuç alırsın. Birde sabahları müsli (yulaf ezmesi, ve içinde kuru yemişler var) bir ölçü protein tozu karıştırarak, 3-4 haşlanmış yumurta beyazı kahvaltı da yiyiyorum. Diğer öğünlerde en az karbonhidrat almaya dikkat ediyorum. Bu çalışma progamınla özellikle sabahları yağ yakman daha hızlı olacaktır. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki; yemeni kontrol et. Yeme alışkanlıklarını gerekirse değiştir. Yoksa iyi bir sonuç alamazsın. Durum çok basit bir formül ile açıklanırsa; Giren enerji<Çıkan enerji olmalıdır
Selamlar.Kolay gelsin

elma sirkesini gündeme getireceğim kesinlikle thums:

sabah yulaf ezmesi ve yumurta kahvaltımda var.dediklerinizin aynısı programımda var.Demek ki başarı kaçınılmaz weightlifter

Teşekkürler

kardeş ben 80 kiloydum 1ay önçe şimdi 63 1 ayda 17 kilo verdim sana bir iki tavsiyem olabilir ama bady başlamadan zayıfla sonra başla yoksa kilon artar gürüntü fazla belli olmaz

Öncelikle 1 ayda 17 kilo benim için çok çok fazla olur.benim amacım 6 kilo vermek.(en ideali benim için)

cardiyo yaparak zayıflıyacağım fazla ağırlık çalışmayacağım zaten.Amaç sarkma falan olmasın ;)

Öncelikle 1 ayda 17 kilo benim için çok çok fazla olur.benim amacım 6 kilo vermek.(en ideali benim için)

cardiyo yaparak zayıflıyacağım fazla ağırlık çalışmayacağım zaten.Amaç sarkma falan olmasın ;)

Aslında 6 kılo bıle fazla..Yanı kaslardanda gıdıyor demek..Sen 6 kılo vermeye calıs ama 6 degılde 4 olursa 3 olursa hıc uzulme en ıyısı odur..

arkadaş bu iş gerçekten çok bilgi gerektiriyor...derdimiz ortak sayılır senle

şu kadar yumurta şu kadar bardak süt bu kadar kase yulaf vs yerine bence

protein ve karbonhdrt alımınn gram olarak günlük ne kadar tüketileceğini bilirsen daha çok fayda görürsün özellikle karbonhdrt. sistemi akşam yavaşladığından sabah ve öğlen karbo alımına dikkat etmen lazm
proteini yeterince almazsan kaslar erir...karboyu gerektiği gibi almazsan bu sefer enerjisizlikten yine kaslar gider...

oranların değeri çok çok önemli..tam olarak nedir bende bilmiyorum bi yardım eden olsa :D süper olcak ama

sadece yağ mı yakıcan (ama kasları da koruman lazım ordanda gitmesi muhtemel çünkü)
yoksa yağ yakarak aynı zamanda kas mı yapıcan (ben bunu yapmaya çalışıyorum)

buna göre protein/karbonhdr. olayını ayarlamak gerekiyor...ama nasıl işte :S

kesinlikle yağı sıfırlamaman gerektiğini de bilmelisin...yoksa vücut gider aldığın proteinden yağ çevirmeye kalkar.
hiçbişeyden yağ almayıp günde 2000mg balık yağı almak en iyisi bence

lipo6 diye bişey varmış onu araştır...

termojenik yağ yakıcı kullanmak lazım...bu konuda kafein ve tarçının işe yarıcanı düşünüyorum uyguluyorm

bak ben 2.5 3 ay içersinde diyet ve ağırlık çalışması ile (koşu yok sadece tempolu hızlı yürüyüş market vs dışarı çıkınca :D) 10 kilo falan verdim

Son düzenleme:
özel ailesel sorunlar nedeniyle forumda pek aktif olamadım bu dönemde de malesef programımı uygulayamadım buraya konu açtığımda 81 kiloydum aktif olmadığım dönemde 4 kilo aldım ama önemli değil yeni bir başlangıçla her şey daha iyi olacak umarım

Boy:1.84
Kilo:85

Amaç yağ yakarak kilo vermek yapılan hafif ağırlık idmanları ile de biraz kas yapsak fena olmaz :)

Haftalık detaylar burada paylaşılacak;

Başlangıç tarihi:09/10/2009

Back
Yukarı