Artık Spordan Soğumaya Başladım(göğüs)

St4rong

Üye
Arkadaşlar bundan 2 ay önce yine konu açmıştım benim 7 ayım doldu sayılır ve ben artık bu göğüslerimdeki görsel değişiklilik olmaması dehşet moralimi bozuyo resim atamıyorum ama çok hafif toparlanmıştır çok azcık 7 ay sonunda sadece sertleşmesi beni soğutuyor gitmek için hergün kendimi zorluyorum birgün gelişir elbet devam et diye ama nerden yanlış yapıyorum bilmiyorum kollarım omuzlarım sırtım gelişti bariz şekilde ama göğüste tık yok hareketlerin hepsini doğru formda yapıyorum hocalara sorarak Program:incle Benc Pres 10x4 ,pullover 3x10,benc Pres 10x4,fly machine 3x10, göğüs antremanım bu dips çok yap diyen oldu ancak kollarım dayanmıyor.Nerde hata yapıyorum yardımcı olun iyice umutsuzluğa kapıldım.(YANLIŞLIKLA 2 KONU AÇMIŞIM VE SİLEMİYORUM KUSURA BAKMAYIN)

Hata antrenman programının kendisinde :D 14 set aynı kas çalışılmaz. Ve muhtemelen split çalışıyorsun. Bro mantığı bunlar. 7 ayına yazık değil mi? Gerçekçi kaynaklara yönel, salon hocalarınca değil de gercek antrenörlerce yazılmış bir programa geç.

Kardeşinm bilmiyorumk itavsiye ettiğin bir program varsa verebilirmisin salondaki hocalar fazla ilgilenmiyo aslında onlarada hak vermek lazım okadar kişi var ama ben 7 . aydım bana yazdığı porogram ilk gelen kişi le aynı geçen gördüm 1 ay olud diyo benle aynı programı vermiş

Kardeşinm bilmiyorumk itavsiye ettiğin bir program varsa verebilirmisin salondaki hocalar fazla ilgilenmiyo aslında onlarada hak vermek lazım okadar kişi var ama ben 7 . aydım bana yazdığı porogram ilk gelen kişi le aynı geçen gördüm 1 ay olud diyo benle aynı programı vermiş

Sen sen ol salon hocalarından uzak dur, onlar parasına bakar, en fazla besyo bitirmişlerdir.
ANladığım kadarıyla hala başlangıc seviyesindesin. Sana Stronglifts 5x5 gibi ideal bir program önerebilirim. Bu programı 3 ay yapınca israf olan 7 ayına üzüleceksin. Ama 3 ay yapıp bırakma, 1 seneye kadar hiç değiştirmeden yapabilirsin başlangıç seviyesinden olduğun için asistan egzersizlere bile gerek duymazsın.[DOUBLEPOST=1498819989]

Back
Yukarı