Artık Değişmek İstiyorum ....

Bodybb

Üye
kbLNPr.jpg
Öncelikle herkese selamlar ben 17 yaşında bi kardeşinizim başlıkta da okuduğunuz gibi artık adam gibi spora başlayıp hacimlenmek istiyorum lakin spor salonuna gidecek zamanım imkanım yok sadece evde çalışarak ( dumbell sorun değil 15 kgya kadar var ) nası bi gelişim sağlayabilirim ve bulk mu yapmalıyım nasıl bir beslenme programı uygulamalıyım ve kaç ayda sonuç alırım teşekkürler ...
kbLNPr.jpg
Kol : 27 cm
kbLNPr.jpg
gqV37R.jpg

gqV37R.jpg

GB2LG6.jpg

ZZQGpa.jpg

Son düzenleme:
Bulk yapacaksın tabikide. Bak forumda var beslenme ayarla kendine bulk için pazartesi Göğüs ön kol. Salı sırt kanat arka kol çarşamba offf perşembe göğüs ön kol döngü al kg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum tavsiyem full body yapman.Yeni başladıysan en hızlı verimi bundan alacaksın emin ol.

Dostum tavsiyem full body yapman.Yeni başladıysan en hızlı verimi bundan alacaksın emin ol.
8 aylık birisiyim hacim bulk kas kütlesi için program hazırladım ben sence nasıl ? : 1. Gun 2. Gun
Bench press 4x8
İncline press 4x8
Db fly 3x10
Lat pulldown 4x8
Barbell row 4x8
Db row 3x10
Barbell curl 4x8
İncline db curl 4x8

2. Gun
Db shoulder press 4x8
Lateral raise 4x8
Rear delt db 3x10
Skullcrusher 4x8
Triceps Pushdown 4x8
Squat 4x8
Leg press 4x8
Arka bacak leg curl 4x8
Standing calf 4x10

8 aylık birisiyim hacim bulk kas kütlesi için program hazırladım ben sence nasıl ? : 1. Gun 2. Gun
Bench press 4x8
İncline press 4x8
Db fly 3x10
Lat pulldown 4x8
Barbell row 4x8
Db row 3x10
Barbell curl 4x8
İncline db curl 4x8

2. Gun
Db shoulder press 4x8
Lateral raise 4x8
Rear delt db 3x10
Skullcrusher 4x8
Triceps Pushdown 4x8
Squat 4x8
Leg press 4x8
Arka bacak leg curl 4x8
Standing calf 4x10

Hocam bende çok bilgili sayılmam ama iyi görünüyor bu programı haftada 4 gün yaparsan iyi gelişmeler kaydedebilirsin.
Split çalışmak daha çok 2-3 yıllık sporcular için bence.
Mesela yeni başladın pazartesi göğüs çalışıyorsun gelecek haftaya kadar göğüs çalışmak yok :D Gelişirsin ama yavaş.
Senin prog iyiye benziyor.

Hocam bende çok bilgili sayılmam ama iyi görünüyor bu programı haftada 4 gün yaparsan iyi gelişmeler kaydedebilirsin.
Split çalışmak daha çok 2-3 yıllık sporcular için bence.
Mesela yeni başladın pazartesi göğüs çalışıyorsun gelecek haftaya kadar göğüs çalışmak yok :D Gelişirsin ama yavaş.
Senin prog iyiye benziyor.
Teşekkürler ') Halit 05343730306 watsapimi sormustun buyur.

Gainer alacaksan eğer ben dün çilekli hardline aldım çileklisi bana hoş gelmedi o yüzden kakaolu alacam bu elimdekini satmak istiyorum. Ucuzdan bırakırım. 3000gram..

Back
Yukarı