Arnold Schwarzenegger Ölçüleri !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N-aim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beli çok iyimiş zaten eski bodycilerin estetik görünmesinin nedenlerinden biride bel inceliği sonra göğüsleri çok iyi birde kolları tabi 70li yılların bence en estetik görünen vücuduna sahipti 1.88 boy 106 kilo aslında rakamlara bakıldığında abartılı olmadığı görülüyor o boya 106 kilo iyi birde şunuda yazalım profesyonel spor hayatını bitirdikten sonra yaklaşık 10 kg kadar kilo vermiştir örneğin 1976 stay hungry filminde 94 kilodur

ölmeden efsane olan tek adam arnold olsa gerek

harbiden benim yaşımda ve bu işi severek yapanlar için bu adamın yeri farklı

arnoldun insanı çeken bir görünüşü var pozitif bi enerjisi var belkide bu yüzden sinemada sevildi.

Arnold çok karizmatik bir adam ondaki karizma Brad Pittte yok sinemaya yakışıyor gerçekten bence sinemanın en iyi sert bakan adamı çocukken öyle bakınca kaçacak yer aradım korkudan :)

Göğüs ölçüsü harbiden çok iyi.

O ölçü bende olsa resmen görüntü kirliliği olurdu bu yaşda:D:D

göğüs ve bisepsleri gerçekten çok özel ben hiçbir vücutçuda görmedim hani Allah özenmişte yaratmış derler ya...

Omuzlarının düşüklüğü eksi gibi gözüküyor fakat inanılmaz bir karizma katıyor.Boyun yapısınıda iyi vücudu çok büyük olmasına ragmen boyun ve kafası ufak kalmıyor.Gerçekten simetri harikası

çok enteresan 187 boy 106 kilo nasıl oluyor da bu kadar iri ölçüleri olabiliyor yani bende aynı boydayım ve 110 kiloyum fakat ölçülerim arnoldla kıyaslanamaz bile bu arada göğüs çevresi 144cm göğüs ve omuz arasında genelde 20 cm fark oluyor omuzu 164 civarı olması gerekir 172 de anormel sayılmaz o göğüse

2 yıldır bu sporu yapıyorum ölçüm iyi ama kalf konusunda sanırım dünyada sayılı büyüklükte ve parçalı ve bu smaç basmak için çalışırken oldu vücut geliştirme yapmadan. Salonda hocalar söylemişti bu kalflar Arnold da bile yok nasıl yaptın diye. bn pek anlamamıştım burayı okuyunca anladım ve yıllarca sevmediğim o kalflar la gurur duydum

Back
Yukarı