arnold mı ronnie colemanmı

Arnold havada karada ...

Bence arnold diyorum.Çünkü tamam hacim olarak her şekilde ronnie geçer ama o karın kasları bana çok itici geliyor, bombeli şekilde göbekli gibi bir kas var, ama arnoldda dümdüz ve baya estetik duruyor.

Bende Arnold diyorum.Bakıyorum da Jay Cutler'de,Ronnie Coleman da sanki; göbeklerinin üstüne kas inşa etmişler(karın kası olarak bahsediyorum) ama; Arnold'un karın kasları daha güzel ve biçimli.Ama haklarını yememk lazım tabi Ronnie de Jay de adeta küçük dev adam.Ama arnold idman yaparken bile insan izlemekten keyif alıyor.Kendisi bu spor'u seviyor.Tabi diğerleri de seviyor,sevdiriyor.Ama kişilik olarak karakter olarak Ronnie yi daha çok severim sempatik bir insandır.Jay biraz ukala ve kendini beğenmiş ama ronnie ile iyi arkadaşlar, vucut geliştirme şampiyonalarında ronnie çok şaka yapar.Jay ronnie yi çok kıskanıyor.Jay gibi adam ronnie yi kıskanıyorsa(vücut olarak) ronnie bu işin üstadlarında biridir demektir bence.Kısaca Arnold.

resme baktımda arnold yinede gogus ve bicepslerde geri kalmıyor. bu kıyaslama yapılamaz sartlar eşit değil cunku. ronnieyle çağdaşlarını kıyaslamak daha doğru bir yaklaşım olur. ancak konu ilgi duymak , sempati duymaksa o başka. oleman bu sporda cok yuksek ebatlara ulaşmış bir sporcu. buyukluğune diyecek yok. ama gozumde estetiği sıfır bir sporcudur. estetik açıdan bakıyorum olaya ve arnold diyorum. çağdaşlarına bakarsakta jay derim. en çok sevdiklerimden biride Flex Wheeler ama konudan sapmayalım :D

bence vücudu estetik olarak gösteren karın kasıdır colemanda cutlerde tartışılmaz tabiki ama karın kasları hoşuma gitmiyor bence estetik değil ama arnolda baktığımızda daha güzel bir vücut görünüyor.

Bence yiyemezdi.Yemesi için bir sebepte yok ha belki kullanılan onca hap suplement steroid falan dersiniz bu olabilir.

Fakat gerçekten arnold un bacakları çöp gibi boyu çok uzun bel inceliği çok iyi fakat o bacaklar üstü bozuyor kanaatimce.

Saçma konuşma teurg.dünyanın en iyi bicepsi ve göğsü arnolddaydı..

Arnolddaki kasların görünümüne bakarmısınız çok güzel simetrik bir vücut ama coleman sıradan kaçıyo tabi benim şahsi düşüncem.

Coleman tabiki :) Arnold sadece fazla büyültülüyor arnold gibi kaç adam var fakat arnold un kariyeri çok iyi.

Arnold un bacaklarına falan bir bakın çöp gibi neden ona güzel genetikli ve abartarak çok iyi bir vücutcu derler bilmiyorum.

ama Ronnie gibisi zor gelir.

Yukarıdaki ardaslar arnold a bu işin tanrısı falan demişler fakat arnold yalnızca o zamanın nadir vücut geliştirmecilerinden arnold şuan Mr.olympia da olsa 6dan yukarı bile çıkamaz.

Arnold bu sporun tanrısıdır . onu eleştirmek için onun kadar olman gerekir :) Arnold boyuna göre en iyi bacak kaslarına sahiptir .

bence de kesinlikle Arnold , biz onun filmleriyle onun kaslarıyla büyüdük :D :D

yav arkadaşlar ağır konuşçam pardon ama , gelmiş geçmiş en iyi adam ronnie coleman dır. Arnold jayda ölidir. ama SİZ KALKIPTA JAY EN İYİ DİYEMEZSİN JAY DA İYİ AMA KİMSE BİR RONNİE EDEMEZ..[DOUBLEPOST=1431531650][/DOUBLEPOST]BU ARADA RONNİE COLEMIN KOLU 62 SANTİM KENDİSİ SÖLEDİ[DOUBLEPOST=1431531763][/DOUBLEPOST]ARNOLD 120 KG SQUAT YAPIYOMUŞ AZ GELİYORMUŞ GÖZE KENDİNİ ÇOK ZORLARSAN YAŞIN İLERLEYİNCE HASTALILAR BAŞLAR BU FORUMDA BODY BİLMEYENLER LÜTFEN YORUM YAPMASIN!!! BİDE O SQUAT I SEN YAP GÖRELİM ???????????

Arnold bu sporun efsanesidir. Kim ne derse desin öyledir fakat Ronnie gelmiş geçmiş en iyi vucutcudur.

Back
Yukarı