Pele'yle Cristano Ronaldo'yu karşılaştırmak gibi birşey, unutulmamalıdırki efsane insanlar( sadece sporcular değil, askerler, devlet adamları, oyuncular) zamanın şartlarında iyi işler yapmayı başarmış ve şimdiki zamana düşseler büyük ihtimalle başarısız olacak kişilerdir. Evet Ronnie Arnold'dan daha iri, daha hacimli ama bundan 40-50 sene önce aynı beslenme, spor aletleri, antreman teknikleri (arnoldun kendi geliştirdiklerini katmıyorum içine) ile podyuma çıksalar arnolddan 12-13 cm bir boyla podyumda iş yapabilir mi? Bu benzetmemle ilgili Arnold'un yaşadığı bir video var izlerseniz anlarsınız ne demek istediğimi. Arnoldu Vg'yi geliştirdi, tanıttı, ivme kazandırdı, Ronnie ne yaptı? Vg yapmayan soğudu ya da spora yeni başlayanlar "Onun gibi olmak istemiyorum" diye başladı cümlelerine. Benim efsanem Arnold'dur, Flex ve yükselen değer Dennis Wolf'da gözdelerimdendir. Yurtdışında nasıl bilmiyorum ama Zülküf hocanın kitabında puanlama sistemini belirtmişti. Hacim 12-13 maddeden sadece biriydi.