Feres Hasan sen hiç bir fitness merkezine gittiğinde hocanın birine dönüp dostum senin vücudun elverişli değil sen kas yapamazsın dediğini duydunmu ? şöyle vücuduna baktığımda endomorf tipine yakın bir vücudun var şimdi profesyonel sporculara baktığımızda yarışmaları kazanan vücut tipleri genelde mezomorf ve endomorf tipleri sen bu işi profesyonel olarak yapmayacağın için vücudunun elverişli olup olmaması seni çokta ilgilendirmez bence şimdi sen bu vücutlamı mutlu olursun yoksa daha kaslı segmental bir vücutlamı önce bunun kararını ver ve bir daha düşün elverişlimi yoksa değilmi diyeYaş 19 kilo 83. Boy 1.80 bel 86 cm göğüs 101 cm omuz 121 cm sogukken sizce bu spora elverislimi vücudum degerlendirirseniz sevinirim önceden hiçbir spor gecmisim yok..Eki Görüntüle 43588Eki Görüntüle 43589
Bu vucut anatomisi ne oluyor bende yazilali 1 hafta oldu hocam vucut anatomin güzel dedi ama zayifimvücut anatomin uygun bence. İyi bir motivasyon ile neden olmasın
Allah vergisi omuzların çatısının genişliği, kolların çok ince olmaması, yağ oranının çok fazla olmaması vs vsBu vucut anatomisi ne oluyor bende yazilali 1 hafta oldu hocam vucut anatomin güzel dedi ama zayifim
omuzlarım iyi yağ oranımda iyi ama kollarım ince ama hoca anatomin iyi baya dedi belkide beni motive etmek içindirAllah vergisi omuzların çatısının genişliği, kolların çok ince olmaması, yağ oranının çok fazla olmaması vs vs