Gokhan1923
Üye
Merhaba Arkadaşlar öncelikle hepinizi saygiyla selamliyorum. Forumu uzun süredir takip ediyorum, fakat daha yeni üye oldum.
Arkadaşlar artık pes etmek üzereyim. Lütfen bana bir yol gösterin.
1.87 boy, 97 kg yim 30 yasindayim vucuttaki yag oranim suanda %20 civarinda
105 kg ile basladim spora 4 ay önce 4 ayda bu geldigim 2. Salon.
Simdi benim sorunum su yaptigim antrenmanlarin hic birinde su vurma diye tabir ettigimiz, adele kan pompalanması, ve gerilmeyi hissetmiyorum. Ertesi gün o tatlı agrilarim yok. Salona bos gidip bos geliyormusum gibi hissediyorum gerci adele olarakda güç olarakda ilerledigimi hiç düsünmüyorum.
Simdi gelelim bunun karsilastirmasina 3 yil ara verdim bu spora, 3 yil önce hatiri sayilir oranda kas kütlesi, her antrenman sonrası o tatli agrilari yasar ve bununla cok mutlu olurdum.
O zamanda ayni bedene ayni anatomiye sahiptim ve calisarak gelistirebilmisdim. Simdiyse hic bir sey yok.
Kullandigim suplementler
Protein+amino+glutamin+creatin ve nox2
Bunun disinda beslenme düzenim.
Sabah 8= 6 haşlanmiş yumurta 4 beyaz+2 tam
100 gr yulaf ezmesi.
Saat 10 gibi 1 adet muz
12.30 =150gr prinç 150 gram tavuk gögüs
15.30= 150 gr prinç 160 gram light ton
17.00= 1 elma bir avuç fistik
19.00= 100 gr princ veya makarna 150 gr gögüs
20.00 da nox2+3 amina asit
20.30 antrenman.
Hemen sonra protein ve amino+glutamin
Antrenman sonrası= 150 gr tavuk gogsu 60 gr pirinç
Gün bu sekilde bitiyor.
Artik ya pes edicem ya bi spor hekimine basvurup neden bu durumu yasadigimi cözmeye calisacagim yada malesef steroide kürlerine yüklenecegim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar artık pes etmek üzereyim. Lütfen bana bir yol gösterin.
1.87 boy, 97 kg yim 30 yasindayim vucuttaki yag oranim suanda %20 civarinda
105 kg ile basladim spora 4 ay önce 4 ayda bu geldigim 2. Salon.
Simdi benim sorunum su yaptigim antrenmanlarin hic birinde su vurma diye tabir ettigimiz, adele kan pompalanması, ve gerilmeyi hissetmiyorum. Ertesi gün o tatlı agrilarim yok. Salona bos gidip bos geliyormusum gibi hissediyorum gerci adele olarakda güç olarakda ilerledigimi hiç düsünmüyorum.
Simdi gelelim bunun karsilastirmasina 3 yil ara verdim bu spora, 3 yil önce hatiri sayilir oranda kas kütlesi, her antrenman sonrası o tatli agrilari yasar ve bununla cok mutlu olurdum.
O zamanda ayni bedene ayni anatomiye sahiptim ve calisarak gelistirebilmisdim. Simdiyse hic bir sey yok.
Kullandigim suplementler
Protein+amino+glutamin+creatin ve nox2
Bunun disinda beslenme düzenim.
Sabah 8= 6 haşlanmiş yumurta 4 beyaz+2 tam
100 gr yulaf ezmesi.
Saat 10 gibi 1 adet muz
12.30 =150gr prinç 150 gram tavuk gögüs
15.30= 150 gr prinç 160 gram light ton
17.00= 1 elma bir avuç fistik
19.00= 100 gr princ veya makarna 150 gr gögüs
20.00 da nox2+3 amina asit
20.30 antrenman.
Hemen sonra protein ve amino+glutamin
Antrenman sonrası= 150 gr tavuk gogsu 60 gr pirinç
Gün bu sekilde bitiyor.
Artik ya pes edicem ya bi spor hekimine basvurup neden bu durumu yasadigimi cözmeye calisacagim yada malesef steroide kürlerine yüklenecegim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum