Arkadaslar merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furtado
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konulara baktim ama tam istedigim cevaplara ulasamadim. Yeniyim burada, yanlis yere actiysam affola. Sorum su; 186 boy 81 kiloyum. Yag oranim %17. Fazla kilom yok ama bel simidim gercekten canimi sikiyor. Hocam sen antremanlara yuklen, kas kilonu arttir bu simidi eritmene yeter, haftada 1 gun kardiyo yap dedi. Ama bana biraz sacma geldi, hem kas kazanimi zor ve uzun bir zaman hemde kardiyosuz yag orani dusurmek zor.. Sizce ne yapmaliyim? Lutfen cevap verin..

Hocan çok dogru söylemiş yag oranın fazla degil antrenmanlarına ağırlık ver beslenmeni düzenle hedefine ulaşırsın zaten yag oranın fazla degil

ağırlık çalışmaya başladığımda kilom 92, kol 36 santim idi.
şu anda kilo 86, kol 40.5
bu da demek oluyor ki bir yandan yağ düşerken, bir yandan kaslanabiliyor insan. nasıl becerdim ben de bilmiyorum ama, oluyor galiba :)

Cevap
Hocan çok dogru söylemiş yag oranın fazla degil antrenmanlarına ağırlık ver beslenmeni düzenle hedefine ulaşırsın zaten yag oranın fazla degil

icin Allah razi olsun. 4-5 aylik surede beslenme ve antremanlara dikkat ettigim surece insaAllah bu simitten kurtulurum.. Sizcede yeterli bir sure mi yoksa daha uzun mu surer[DOUBLEPOST=1420750393][/DOUBLEPOST]
bu da demek oluyor ki bir yandan yağ düşerken, bir yandan kaslanabiliyor insan. nasıl becerdim ben de bilmiyorum ama, oluyor galiba :)

Umarim bende basarabilirim bunu :)

sonra düşündüm de, tersi de olabilir, kilo düşüp ölçü genişliyorsa, kas yakıp yağda artış yaşıyor da olabilirim.o_O

Cevap

icin Allah razi olsun. 4-5 aylik surede beslenme ve antremanlara dikkat ettigim surece insaAllah bu simitten kurtulurum.. Sizcede yeterli bir sure mi yoksa daha uzun mu surer[DOUBLEPOST=1420750393][/DOUBLEPOST]

Umarim bende basarabilirim bunu :)
Bırak dört beş ayı bir aydada haledersin sana kalmış bişi

Back
Yukarı