Samet54Byrm
Üye
Arkadaşlar bu sporda 6. ay bitti bana güzel bir program önerebilecek var mı protein tozu vb. kullanmıyorum naturel olarak yapıyorum yardımcı olur musunuz.
Beslenmen gayet güzel geldi bana. Geriye 2 şey kaldı ya antremanında yada uykunda sorun var. Antreman programınıda görmek isterim o zaman tam yardımcı olabilirim. Çalışırken kaslarını hissediyormusun seni zorlayacak ağırlıklarda çalışıyormusun? Ağırlık yükseltebiliyormusun. Set arası molasından tut nefes kontrolüne kadar herşey antremanın verimini değiştirir.Kardeşim epilepsi rahatsızlığım var o yüzden kullanmak istemiyorum 6 ayda kollar 32 den 35 e omuz 116 dan 120 ye bel 90 91 e kilo 85 90 a boy 190 kilo 90 gözle görülür bir gelişme göremedim beslenme programı mı foto çekip göndereyim antrenmanı da bir bak istersen.[DOUBLEPOST=1437946700][/DOUBLEPOST]https://www.hizliresim.com/aDj4ER bu beslenme programim antrenman programim su an yanimda degil yarin gönderirim bir bak kardesim yorum yap yada bir önerin varsa onu uygulayim şimdiden teşekkürler.