Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar body buildinge 4-5 ay önce başladım.. Baştan belirteyim genel olarak bu spor hakkında bilgilerim iyi sayılmaz. Bu süreçte gittiğim spor salonu, kendi çalışma programım ve çalışmam o kadar profosyonel olmasa da inanılmaz bir aşama kaydettim.. Bu spora başlamadan önce zayıflıktan yakınıyordum. Bu arada o zaman 187 cm boyunda 68 kiloydum. Şu an ise 187 cm ve 88 kiloyum.. Neyse gelelim asıl konumuza.. ben gögüs bölgesi ve bel arasında kalan kısmın en olarak inceliğinden şikayetçiyim.. 88 kilo olmam rağmen hiç göstermiyorum. Aslında bakıcak olursak ölçülerim de fena sayılmaz ( göğüs 112 bel 88 kollar 35 omuz 130) ama gel gelelim boyum uzun olduğu için aynada baktığım zaman pek hoş bi görüntü olmuyor dediğim kısmın en olarak ince olması.. Yani arkadaşlar sizden isteğim şu dediğim göğüs ile bel arasında kalan kısmı en olarak genişletmenin bir yolu var mıdır. Daha doğrusu böyle bir olay var mı yani Varsa yardımlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.. weightlifter
kardeşim herkes belinin incelmesini ister ama sen tam tersiii ama illaki kalınlaşmasını istiyosan Yan ve alt karın kasları çalışmak beli kalınlaştrıyor Side bend hareketini ağır kilo az tekrar olarak uygula + kucağında veya omzunda barbell ağırlıkla twist yaparak oblikleri çalıştır mutlaka yararı olucaktır