tunerboy
Yeni Üye
öncelikle herkeze selam .
arkadaşlar 6. ayımdayım bu sporda optimum nutrution whey kullanıyorum şu anda yarin ise creatin ve gainer alıcam neyse konumuza geçelim
boy:1.78
kilo:65
arkadaşlar hocam yeni program verdi 2 ayda 1 program deişiyoruz daha doğrusu sizce programım nasıl tecribeli arkadaşlarımızın ve abilerimizin görüşlerini almak istedim
1.GÜN----
1:bech press
2:dumbell press
3:üst göğüs press
4:dumbell üst göğüs
5:kelebek
6: plavur
7:önbacak
8:arkabacak
2.GÜN ----
1.bar köll
2.alnatrisep
3.skot
4.pustan
5.konsatrayan
6.fransız telde
7.hamır
3.GÜN----
1.omuz press
2.omuz yana açış
3.ön omuz press
4.arka omuz dumbell
5.çeneye çekiş
6.sırta çekiş
7.mideye çekiş
8.telde çekiş
NOT: ARKADAŞLAR HAREKETLERİN İSİMLERİ YANLIŞ OLMASI OLANAĞI YÜKSEK BEN HOCANIN YALŞANCISIYIM BÖYLE YAZMIŞ PROGRAMIN KARTINA SAYGILA R.......
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:57 ----------
her arkadaşlar bu arada çalışma günlerrim :
SALI
PERŞEMBE
PAZAR.
arkadaşlar 6. ayımdayım bu sporda optimum nutrution whey kullanıyorum şu anda yarin ise creatin ve gainer alıcam neyse konumuza geçelim
boy:1.78
kilo:65
arkadaşlar hocam yeni program verdi 2 ayda 1 program deişiyoruz daha doğrusu sizce programım nasıl tecribeli arkadaşlarımızın ve abilerimizin görüşlerini almak istedim
1.GÜN----
1:bech press
2:dumbell press
3:üst göğüs press
4:dumbell üst göğüs
5:kelebek
6: plavur
7:önbacak
8:arkabacak
2.GÜN ----
1.bar köll
2.alnatrisep
3.skot
4.pustan
5.konsatrayan
6.fransız telde
7.hamır
3.GÜN----
1.omuz press
2.omuz yana açış
3.ön omuz press
4.arka omuz dumbell
5.çeneye çekiş
6.sırta çekiş
7.mideye çekiş
8.telde çekiş
NOT: ARKADAŞLAR HAREKETLERİN İSİMLERİ YANLIŞ OLMASI OLANAĞI YÜKSEK BEN HOCANIN YALŞANCISIYIM BÖYLE YAZMIŞ PROGRAMIN KARTINA SAYGILA R.......
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:57 ----------
her arkadaşlar bu arada çalışma günlerrim :
SALI
PERŞEMBE
PAZAR.