Arkadaşlar kilo vermem durdu

Sağlık sorunlarım yüzünden mecburen 2 sene ara vermek zorunda kaldm haliyle yağlandık biraz :D Üç aydır diyet yapıyorum bu zamana kadar herşey normaldi. 1.78 boyunda 98 kg de başladığım diyete 1 kg kas kaybı ile 82 kg ye kadar düştüm. Şuana kadar sorun yok lakin diyete sadık kaldığım halde ve cardio + hit yapmama rağmen 82 kg de kaldım arkadaşlar low carb diyeti yapıyorum. Vücut alıştığı için diye düşünüyorum. Yağ oranım %12 kalan hedefimdeki 4 kg yi farklı bir diyet ile vücudu şaşırtarak yapmak istiyorum. Sizden yardım istediğim konu bu arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim?

Plato evresine girmiş olabilirsin , kaloriyi düşürebilirsin, bir gün bir kaç öğün istediğini yiyebilirsin, bir hafta antrenmanlara ara verebilirsin yani vücudu şaşırtman lazım

Plato evresine girmiş olabilirsin , kaloriyi düşürebilirsin, bir gün bir kaç öğün istediğini yiyebilirsin, bir hafta antrenmanlara ara verebilirsin yani vücudu şaşırtman lazım
bende öyle düşündüm. 3 gün spora ara verdim 3 gün karbonhidrat ağırlıklı beslendim atlatmışımdır inşallah bakalım sonuçları yazarım

Diyette şaşırtmaya veya şok diyetlere gerek yoktur. Kalori açığı olduğu halde ağırlık kaybı yoksa, vücudun şaşırması gerektiğinden değil siz bir şeyleri yanlış yaparak o noktalara geldiğiniz içindir.

Hocam nasıl o kadar kas kaybettiniz ek olarak supplement vs kullandınız mı?Beslenmeniz nasıldı?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı