arkadaşlar Hardline AAKG kullanan varmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kullandım denemek isteyen arkadaşlar hiç çekinmesin hem perfformans açısından hemde pump etkisi açısından gayet etkili ayrıca cinsel performansada aşırı etkisi oldu bende

yakın zamanda bu ürünü kullanıp memnun kalan varmı acaba?

içerik açısından kullanım şekline göre (sabah aç karnına ve gece yatmadan önce birer tablet) bana uygun bir ürünmüş gibi geliyor...

sabah kalkar kalkmaz gece yatmadan önce 1 çay kaşıgı kullanıyorm 1 ay doldu sayılır. etkisini görmedim diyemem kesinlikle ben gayet memnunum . damarlanma açısından

bende yeni kullanmaya başladım. ama hocam standart kullanım şeklinin aksine sadece spor gunlerı sabah tok karnına ve antremandan önce 3+3 gr verdi. off gunlerınde, yatarken ve aç karnına kullanmayacaksın dedi.

Bende almayı düşünüyorum ama pahalı baya

Bende almayı düşünüyorum ama pahalı baya

110 TL mağaza fiyatı ...

Senin gibi dünyayı gezip , parasını insan ilişkileri ;) uğruna harcayan birisi için nedir ki :D

Ürünü aldım , henüz kullanmaya başlamadım cratinim bitti temin eder etmez kullanmaya başlıyıcam aakg yi...

Kullanım şekli olarak ise , sabah 6 da uyanıp 3 gr aakg alıp uykuya devam , sonrasında 07.15 gibi 1 ölçek protein tozu ve kahvaltı...
Ant.dan 2,30 saat önce yenilen karbonhidrat ile creaitine , ant.dan 30 dk önce 3+3 gr aakg , bir ölçek bcaa , 3 kapsül (bir porsiyon) beta alanine ile kombine olacak şekilde düşünüyorum...

Hardline aakg gerçekten çok işe yarar bir ürün... antreman öncesi ve sonrası ölçülerinizi ele alalım... sıcak, soğuk farklarınız 1cm mi? yada 2cm? idmandan yarım saat önce alınan 3-5gr arası bir aakg bu değerleri minimum 2 ile çarpmanız anlamına gelecektir... çalışan kaslara kanın nasıl hücum ettiğini damarların nasıl genişlediğini gözleriniz ile göreceksiniz...

3 hafta kullanıp 1 hafta ara verilmesi , etkisini koruayabilmek adına daha doğru olucaktır...

Arkadaslar yakın zamanda kullanan var mı bu ürünü yorumlara göre cok iyi bi ürün gibi gözüküyo, ama eski yorumlar..
Ben damarlanma amaclı kullanıcam , yakın zamanda kullanan arkadaslar yorum yaparsa çok iyi olur...

Arkadaslar yakın zamanda kullanan var mı bu ürünü yorumlara göre cok iyi bi ürün gibi gözüküyo, ama eski yorumlar..
Ben damarlanma amaclı kullanıcam , yakın zamanda kullanan arkadaslar yorum yaparsa çok iyi olur...

Bende yeni başladım kullanmaya biraz daha vakit geçsin daha detaylı yazabilirim ama gerçekten diğer suplamentlerle iyi bir kombine yapılırsa farkı hissediyorsunuz :))

Antrenman sonrası görülen ağrıları azalttığını hissettim.

kan pompalanmasında ki artış adalelerde antrenman esnasında ve antrenman sonrasındaki kısa bir müddet hacim artışına sebep oldu. buda pump etkisinden dolayı görülen geçici bir durum.

diğer amino asitlerin emilini arttırdığı idda ediliyor, bunu hisetmek zor.
antrenmana olan pump etkisinden, bir miktar testo artışından dolayı bence tercih edilmesi gereken bir ürün..

Kolega ölçüyü nasıl ayarlıyosun 3gr alınması gerektıgı yazıyor kullanma talımatında sordum yetkılı fırmaya içinde ölcek yokmus; gene cay kasıgınamı basvuruyon :)

Bende karar veremiyorum L-Arginine mi AAKG mi Nitrik oksit mi ? dedigim gibi biraz daha damarlanmaya ihtiyacım var yag oranım falan yerinde sayılır(%9) ana hatlarıyla hepsı aynı görevi görüyor gibi...

Arginin alımı vucutta nikrit okside dönüşür. ne kadar çok arginin alınırsa Nitrik Oksit sentezi
okadar artar bu sebeble N.O içeren ürünlerin hemen hemen hepsinde arginin bulunur.
en etkili olanı L-Arginin Alfa ketoglutarat olarak lanse edilir..
aakg yeni nesil arginin olarak geçer. tabi bunlar bazı oteritelere göre tamamen satış stratejisi piyasaya yeni ürün kazandırmak adına olduğu düşünülür.

http://en.wikipedia.org/wiki/Arginine_alphaketoglutarate

Nox plode, jack3d, super pump, gibi kompeks ürünlerle saf arginin, AAKG yi karşılaştırıp benzer etki beklenmez pre workout ürünleri içerğinde; creatin, Cee, beta alanin, cafein gibi birçok etken madde bulunur..

Yaklaşık 1,5 senedir çeşitli supplementler deneyerek recovery için en uygun seçeneği şöyle buldum:

Yatmadan hemen önce toz halinde su ile birlikte: 5gr BCAA + 10gr Glutamine + 5 Gr AAKG

Sonuç: Hem çok kaliteli ve deliksiz bir uyku sağlıyor hem de kasların iyileşme süresini hızlandırıyor.

Back
Yukarı