arkadaşlar Hardline AAKG kullanan varmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arginin alımı vucutta nikrit okside dönüşür. ne kadar çok arginin alınırsa Nitrik Oksit sentezi
okadar artar bu sebeble N.O içeren ürünlerin hemen hemen hepsinde arginin bulunur.
en etkili olanı L-Arginin Alfa ketoglutarat olarak lanse edilir..
aakg yeni nesil arginin olarak geçer. tabi bunlar bazı oteritelere göre tamamen satış stratejisi piyasaya yeni ürün kazandırmak adına olduğu düşünülür.

http://en.wikipedia.org/wiki/Arginine_alphaketoglutarate

Nox plode, jack3d, super pump, gibi kompeks ürünlerle saf arginin, AAKG yi karşılaştırıp benzer etki beklenmez pre workout ürünleri içerğinde; creatin, Cee, beta alanin, cafein gibi birçok etken madde bulunur..

Sıkılmadan cevap verdıgın için ayrıca tesekkur ederım...
Aakg; argının den daha gelişmiş icerige sahıptır dolayısıyla argının yerıne aakg almak daha yerinde olur..
Diger workout ürünler ise icerigi benzerde olsa argının veya aakg etkısı göstermezler...

Dogrumu anladım?

Sıkılmadan cevap verdıgın için ayrıca tesekkur ederım...
Aakg; argının den daha gelişmiş icerige sahıptır dolayısıyla argının yerıne aakg almak daha yerinde olur..
Diger workout ürünler ise icerigi benzerde olsa argının veya aakg etkısı göstermezler...

Dogrumu anladım?

Evet Aakg, arginine oranla daha ön plana çıkmaktadır. buda şu an için daha iyi olduğunu göstermektedir ve yazılan çizilenlerde bu doğrultudadır. Arginine ethyl ester, Arginin malate formlarıda var..

diğer compleks N.O ürünleri içeriğinin zengin olmasından dolayı daha yüksek etki görürsünüz. bu ürünler daha sipesifik kullanımlar içindir..

Kolega ölçüyü nasıl ayarlıyosun 3gr alınması gerektıgı yazıyor kullanma talımatında sordum yetkılı fırmaya içinde ölcek yokmus; gene cay kasıgınamı basvuruyon :)

Yarım çay kaşığı yapıyorum göz kararı hissedebilirsin arada kaçamakta oluyor fazla koyuyorum :D

bu ürünü nasıl kullanıyorsunuz?
ben 6gr antrenman öncesi 4 gr yatmadan önce kullanmayı düşünüyorum
off günler de ise 3 gr sabah aç karna 3 gr yatmadan önce kullanmayı düşünüyorum.

internette çok araştırmam sonucunda sadece net olarak "az miktarlarla uzun süre kullanılmalıdır" düşüncesini çıkarttım.fakat bu az miktar ve uzun süreden kasıt tam olarak nedir?

arkadaşlar, aakg'nin, antrenman süresince oluşan pump şişkinliği ve vücut katılığını, tüm güne yaydığı şeklinde bir şey duydum. aakg kullanıldığında, antrenman hacmini gün boyu koruyabilir miyim?

aakg sabah aç karnına ve gece yatmatan önce mi kullanmak daha verimli yoksa idman öncesi ve gece şeklinde mi daha verimli tecrübeleriniz ne yönde?

Back
Yukarı