arkadaşlar güzel bir beslenme programı

Adsız.png

arkadaşlar nasıl sızce eksıklerını yazarsanız sevınırım( VİTAMINI ÖGLE YEMEGINDE ICILIRSE İYİ OLUR
KILO:59
BOY:175
14 AYDIR YAPIYORUM 48 KILODAN 59 CIKTIM ŞİMDİ KENDIME BI BESLENME PROGRAMI YAPTIM SIZCE NASIL önceden okuldan dolaytı fazla umursamıyodum spor sımdı kendıme bı hedef cızdım o hedefe ulaşana kadar devam edeme YORUMLARINIZI BEKLIYOM (YAG YAPAN Bİ VUCUDUM YOK + COK ZOR KILO ALIYORUM)

Son düzenleme:
Amacın, sporunun yoğunluğu yasin boyun kilon yag oranin kac aydir spor yapiyosun bunları bilmeden nasıl yorum yapalım :D

Bence bu kadar çok whey kullanmak yerine ara öğünlerdede tavuk göğsü ton balığı tarzı protein kaynakları tüketsen daha verimli olur.

Eki Görüntüle 33326
arkadaşlar nasıl sızce eksıklerını yazarsanız sevınırım( VİTAMINI ÖGLE YEMEGINDE ICILIRSE İYİ OLUR
KILO:59
BOY:175
14 AYDIR YAPIYORUM 48 KILODAN 59 CIKTIM ŞİMDİ KENDIME BI BESLENME PROGRAMI YAPTIM SIZCE NASIL önceden okuldan dolaytı fazla umursamıyodum spor sımdı kendıme bı hedef cızdım o hedefe ulaşana kadar devam edeme YORUMLARINIZI BEKLIYOM (YAG YAPAN Bİ VUCUDUM YOK + COK ZOR KILO ALIYORUM)
KALKAR KALKMAZ AÇ KARINA WHEY PROTEİNİ İCMEK DAHA İYİ OLACAKTIR.
2.ARA ÖĞÜNE BADEM CEVİZ FINDIK VS KOY...

Gunde 3 kere whey mi kullaniyorsun? Bobreklerine yazik. Spordan sonra whey al ve spor sonrasi ogun olarak yemek ye,3.posta wheyi alma.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru, görüş alma niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı