Abi o kadar da dedik sana yapma çekme bu video yu diye...
Yine çekmişsin, yine aynı terane niye kendini bu duruma düşürüyorsun?
Bir kere sende sürekli gaza gelip kendini kanıtlama hastalığı var, bu bir problem ve bunu sende kabul ettin hatta.
Ve bizde dedik ki bu huyunu düzeltmenin tek yolu en yakın zamanda gaza geldiğin konularda yapma işte tut kendini dedik!
Araba videosu çekmeyi düşünüyorum demiştin tamam işte bununla bir başlangıç yap ve çekme o video yu dedik...
10larca insan iyi niyetli şekilde sana yardım etmeye çalıştı tavsiye verdi, hatta senini narsist gördüklerin bile dahil...
Eeee tamam kaldırıyorsun, temizde kaldırmışsın eyvalla ama neyi kanıtladın?
Ben sana söyliyeyim sadece kendini kanıtlama hastalığını yenemediğini gösterdin, kanıtladın!
En basidinden Vg forumundasın abi, bodyci adamlara kolay kolay bir şey beğendiremezsin!
Çünkü kendi vücudunu bile bir türlü yeterli bulmayan manyaklarız biz, ki ondan sürekli kas artımına devam ediyoruz

Yahu tatlıtuğun vücudunu bile beğenmeyip yerden yere vuran adamlarız ki haklıyız hipertrofinin "h" si yok adamda sadece define ve bu da bize göre bir marifet değil!
Yani sen tamam bu güç işinden vazgeçtim, yağlanmamı atıp şöyle şekilli bir vücut yapacam desen ve harbiden uğraşıp yapsan (ki yapan örnekleri çok var bu forumda) bir beğenecekmiyiz?
Hayır yine eksik bulacağız!
Kısacası tek muhattabın kendin olmalı Kayra!
Salla milleti; sen yağlı vücudunla mutlu olamıyormusun, o zaman adam çalışma yap ve kendine olan saygından dolayı kendi beğenin için Vg yap vücudunu fit hale sok, daha mutlu ol, olsun bitsin...
Yada sen yağlı vücudunla barışıkmısın, sadece daha güçlü olduğun zamanmı mutlu oluyorsun? O zaman git aynı bu şekil sinir adaptasyonu çalışıp powerlifter ol, kaldır mutlu kendin mutlu ol, olsun bitsin...
Ama yani böyle kafası karışık ergenler gibi, azcık kilomu versem, birazcık kopardığım ağırlığımı arttırsam bilmemne...vb saçma işlerle sürekli kendini millete kanıtlama peşinde olursan bu iş olmaz!!!
Dünyanın en iyi powerlifterı olsan ne olur, insansın abi makine değil, max kaldıacağı rekorlar belli ve bunları koparan adamlar zaten var ve bu forumdaki Vgci adamlara o adamları zaten ezbere biliyor...
Kayraaaaaaaa............
Biraz otur bu yazdıklarımı düşün abi!