"Nelerden hoşalanırsın?" dersen, soruna cevap alacağını zannediyorum.
Üzgünüm ama son 2 yorum çok saçma geldi Açık açık tüm kızların Kalbi Satılıktır demişsiniz. Bu kafayla doğru insanlara rastlayacağınızı sanmıyorum.
Üzgünüm ama son 2 yorum çok saçma geldi Açık açık tüm kızların Kalbi Satılıktır demişsiniz. Bu kafayla doğru insanlara rastlayacağınızı sanmıyorum.
kadınlarda hatta erkeklerde sevgililerinin paralı olmasını ister bu bir gerçek herşey apaçık ortada bayanlar erkekte ilk paraya bakar ha yakışıklı karizmatik düzgün bir vücudunda vardır ek olarak dahada çok kadınlar sana hasta olur zar zor geçinen sürekli aklı kira parası fatura parasında olan hiç hediye alamayan erkeği ne yapsınlar zaten bende bayan olsam bende ilk olarak paralı güçlü kendinden emin birini isterdim biz erkeklerde öyle ben örneğin cebinde 5 kuruşu olmayan bakımına gerekli önemi vermeyen bayanlardan hoşlanmıyorum kendinden emin bakımlı parası olan güzel tatlı kadınlar bana çekici gelir eminim her erkek benim gibi düşünür ama yazmaz aşk denilen şey erkeklerin kendini kandırdığı bir şey bakıyor param yok bakımlı güzel bayanlarda bana bakmıyor kuru kuruya işte bekliyor biri beni sevsin diyeÜzgünüm ama son 2 yorum çok saçma geldi Açık açık tüm kızların Kalbi Satılıktır demişsiniz. Bu kafayla doğru insanlara rastlayacağınızı sanmıyorum.
konuya bir şey olduğu yok küfürsüz konuşalım burada gerçekler yazılmış 18 yaşındasın de bakalım kadınları ne kadar tanıma fırsatın olmuşta burada birde akıl veriyorsun
ekleme yapayım bugün sağlık bile parayla zenginseniz daha iyi şartlarda tedavi olursunuz ama paranız yoksa çok kötü şartlarda tedavi olursunuz sevgili olayını geçtim bir mekana zengin biri girince insanların rengi değişir örneğin ailede bile çocuk zengin olunca annesi babası bile farklı bakıyor çocuğuyla daha bir başka övünüyor bunlar gerçek şimdi tüm bunlar varken nasıl paranın herşey olmadığını yazalım
çok doğru haklısınız liseli ergen gençlerle tartışmaya girilmez zaten köşeye sıkışıncada hemen küfür ederlerPara ile gelen rahatliklari saymaya kalsak heralde uzerine bi kac yil konsuruz. Laf anlatmaya calistigimiz kisiler lise tayfasi yada hala ana-baba parasi ile gecinenler(sartlarin yada yaslarin getirisi) yarin obur gun ciddi anlamda kendileri is hayatina atilip para kazanmaya basladiklarinda tekrar konusurz bu konulariEger basimiza bi sey gelmezse biz bi 5 sene sonra da buradayiz
![]()
konuya bir şey olduğu yok küfürsüz konuşalım burada gerçekler yazılmış 18 yaşındasın de bakalım kadınları ne kadar tanıma fırsatın olmuşta burada birde akıl veriyorsun
7 yaş kadar büyüyüm bende çok zorluk çektim zamanında merak etme ayrıca duymak ayrı yaşamak ayrıdır ben kimseye akıl vermiyorum sadece yaşadıklarımı hayatın gerçeklerini yazıyorum konu konuyu açar istediğimiz yere çekeriz bu seni hiç ilgilendirmez kurallar çerçevesinde tabi öyle çevreden bana öğretilenlerle sıradan şeyleri gençlere anlatırsam büyük aşklar varmışta parasız her kız sizi severmiş bunları desek kötülük yapmış oluruz çünkü hayat çoğu ergenlik yaşındaki gence toz pembe geliyor benden bu kadar genç arkadaşım umarım hayatta başarılı olursunben kadın hakkındamı akıl veriyorum ? istediğimi yazarım sanane sen kimsin ki sanamı sorucam bişey yazarken. 18 yaşında olmam hiç bişey bilmediğim anlamına mı geliyo.. dünya da yaşıyoruz farkındaysan görüyoruz neler olup bittiğini. sen 40 yaşında olsan kaç yazar 50 yaşında olsan kaç yazar ki o kadar bile değilsin en fazla 2 3 yaş büyüksündür. sen kim oluyosunda akıl veriyosun onu de bakalım.. 18 yaşımda hayatta çok sıkıntı çektiğimden dolayı paranın gücünü önemini sendende senin kralından da iyi bilirim.