Arkadaşlar besyo için güç arttırıcı önerir misiniz?

Hangisi daha yardımcı olur

• No xplode

Votes: 0 0,0%
  • Jack3d

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    0
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

redapo

Üye
İyi günler beyler..Yeni üye oldum foruma. İzninizle hemen konuya girmek istiyorum:

BESYO yani spor akademisine hazırlanıyorum. Bilmeyenler için söyle tarif edeyim sınavı, survivor da ki gördüğünüz parkurlar var onun gibi sayılır.kısa sürede tamamlamam lazım yani hız lazım. Onun dışında 30 metre patlama koşusu var bunu n içinde haliyle hız lazım. Ve son olarak en önemlisi mekik koşusu var. Mekik koşusu içinde bacaklar yorulmamalı ve ciğer istiyor.. Kısacası beni hızımı (koşmak) iki katına çıkaracak ve yorulmamı engelleyen bir supplement var mı? Vücut geliştirirken kullandığımız nan0 vapor,jack3d,mp assault,uni shock therapy işe yarar mı? Bana en iyisini söylemenizi isterim. Ben ağır kilolar kaldırmıyorum kaldı ki bizde böyle bir şey yok.. Sade ve sadece koşmak..

Şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuyu açalı 2-3hafta olmuş kimse yorum yapmamış, sınavlara az kaldı yardımınızı bekliyorum, neticede hayatımın sınavı bu..bahsettiğim konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok bahtiyar olurum

Peki kullanıcaksın iyi güzel'de kendi performansına güvensen daha iyi olmazmıydı :) Sonuçta bu biraz da olsa haksızlığa girer diğer rakiplerini bilemeyiz ama bir çoğunun performans artırıcı no ürünleri kullanmadığından eminim. Performans artırıcılarının seni daha hızlı koşturacağını sanmıyorum ama daha az yorularak tüm hareketleri yapabilirsin.

kreatin alabilirsin.

dostum zaten kreatin alacağım. Sadece hangisi almalıyım onu bilmiyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:21 ----------

Peki kullanıcaksın iyi güzel'de kendi performansına güvensen daha iyi olmazmıydı :) Sonuçta bu biraz da olsa haksızlığa girer diğer rakiplerini bilemeyiz ama bir çoğunun performans artırıcı no ürünleri kullanmadığından eminim. Performans artırıcılarının seni daha hızlı koşturacağını sanmıyorum ama daha az yorularak tüm hareketleri yapabilirsin.

İnsanlar mevki li tanıdıklarını sokarak torpil yaptığı sınavda bana kimse haktan bahsetmesin. Kaldı ki benimde çok yüksek mevkiilerde tanıdığım şahıslar var,fakat ben kimseyi bu işe sokmuyorum,kendi hakkımla kazanmak istiyorum. Kullandığımız kreatinlerin de haksızlığa gireceğini düşünmüyorum açıkçası,az biraz fitness a giden her insan bu tür ürünleri kullandığına eminim. Benim size sorum şudur,

HANGİ SUPPLEMENTİ KULLANMALIYIM? benim kafamda iki tane var ,fakat içerik konusunda pek bilgili olmadığımdan karar veremedim.
1-No xplode
2-Jack3d

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : en iyi nitrik oksit

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı