arkadaşlar bana karın kası geliştirmek için programa ihtiyacım var

arkadaşlar bana karın egzersizi için önerebilecek bir program var mı şuan haftada 2 gün karın çalışıyorum yeterlimi bilmiyorum önerebileceğiniz bir program var mı

ertesi gune agri oluyor mu ?
ben antrenorume sordugumda karin kaslari her gun çalisilabilir demisti o gunden beri her gun yapiyorum ve gayet de faydasini gordum, eger agri oluyorsa bir gun yap bir gun birak, hafta da 3 - 4 kere yap genede

ben hergün çalışıyorum karın kasına bildiğim kadarıyla dinlendirmek gerekmiyor.Sana 5*20 her set farklı stilleriyle mekik çekmeni tavsiye ederim ben baya faydasını gördüm.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim her gün çekicem artık

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:31 ----------

bide birşey daha sormak istiyorum haftada 2 gün de kardio ve ağırlık çalışıyorum bunlar için ne dersiniz ?

karın kaslarını görmek istiyorsan çaışmadan ziyade diyet(diyetten kasıt yağ yakımı) ve kardio yapman gerekir. çalışma kısmını etkisi bunlardan çok daha düşüktür. çalışmayıda hergün yapabilirsin çünkü karın kasları overtraining olmaz. hergün çalışırsan ilk haftadan sonra ağrıda yaşamazsın.

Back
Yukarı