Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bana karın kası geliştirmek için programa ihtiyacım var
arkadaşlar bana karın egzersizi için önerebilecek bir program var mı şuan haftada 2 gün karın çalışıyorum yeterlimi bilmiyorum önerebileceğiniz bir program var mı
ertesi gune agri oluyor mu ?
ben antrenorume sordugumda karin kaslari her gun çalisilabilir demisti o gunden beri her gun yapiyorum ve gayet de faydasini gordum, eger agri oluyorsa bir gun yap bir gun birak, hafta da 3 - 4 kere yap genede
ben hergün çalışıyorum karın kasına bildiğim kadarıyla dinlendirmek gerekmiyor.Sana 5*20 her set farklı stilleriyle mekik çekmeni tavsiye ederim ben baya faydasını gördüm.
karın kaslarını görmek istiyorsan çaışmadan ziyade diyet(diyetten kasıt yağ yakımı) ve kardio yapman gerekir. çalışma kısmını etkisi bunlardan çok daha düşüktür. çalışmayıda hergün yapabilirsin çünkü karın kasları overtraining olmaz. hergün çalışırsan ilk haftadan sonra ağrıda yaşamazsın.