Arkadaşlar acil

Arkadaşlar merhaba vücut geliştirmeye yeni başladım hocamın bana yazdığı program fotoğraf taki gibi bilen birisi olum lu mu olumsuzmu olur söyleyebilir mi antrenmanlar gayet iyi geçiyor bu arada önerebileceğiniz farklı hareketler olursa dinlerim
60f934eb2605731d21eddce9e9e5a30f.jpg

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni başlayan biri çok fazla farketmiyor
sinir sistemin ve kasların alışık olmadığı bir şeyle karşılaştığı için her türlü sonuç alırsın
alırsan ama ilk 3 ay kesin sonuç alırsın,ondan sonra hocanın vereceği programı uygulamanı önermem
sen kendini en iyi hissettiğin hareketleri seçerek yaparsan daha fazla verim alırsın,o sebeple her gün araştır videolar izlersen senin için faydalı olur
zamanı geldiğinde ne yapacağını daha iyi bilirsin
programda ben şahsen yeni başlayan birine önce bench press yaptırmak yerine şınav yapmasını tercih ederim
insan önce bir kendi vücuduna hakim olmalı,doğru düzgün şınav çekemedikten sonra bench press yapmak doğru değil

Yeni baslayan birine boyle programlara ne gerek var anlamiyorum. Haftada bir gun biceps calisiyorsun 4 hareketle. Onun yerine tek hareket yap, iki gunde bir yap. Hatta tum vucut hareketleri ile birlestir dengeli gelis.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı