Arkadaş çevresi ve unutulmak

çok kötü durumdayım napıcağımı bilmiyorum. arkadaş çevresi sağlam olan arkadaslar bana yazabilir mi özelden konuşmak istiyorum buraya yazamayacak kadar sıkıntıdayım hayattan zevk alamıyorum.(18-25 yaş arası olursa daha iyi anlar halimden)

yaşım 21 olacak arkadaş çevrem sıfır unutulma hissini ben yaşamadım. Baktım çevremdeki insanlar hep çıkarcı veya da başka biri olarak çıkıyor karşıma bu nedenle ben kendimi onlardan soyutluyorum o yüzden taş çatlasın 2 tane arkadaşım vardır şu hayatımda
Eğer senin çevrendekiler de sana sıkıntı veren insanlarsa kafana takmana gerek yok

Ben bu hissi ortaokuldan/liseden ve üniversiteden mezun olurken yaşamıştım.Zamanla alışıyorsun.
Her bulunduğun aşamada farklı bir arkadaş çevren olacaktır ve bunların hiçbiri kalıcı değildir.
Belkide böylesi daha iyi çünkü arkadaşların neredeyse hepsi çıkar ilişkisi ve karşılıklı menfaatler doğrultusunda ilerliyor.
Birkaç yıl sonra işe girip çalışmaya başladığında benim gibi tamamen yalnız kaldığın zaman bunları gözlemleyip düşünme şansın oluyor.
Ailen varsa şanslısın sevgilin varsa 2x şanslısın gerisi gelir ve gider çokta önemli değil.

Back
Yukarı