Arkadaşımla Ölçülerimiz

Merhabalar spor salonunda arkadaşım ile kollarımızı ölçtük ve onun kolu benim kolun 2 katı daha iri duruyor fakat kollarımızı ölçtüğümüzde benim kolum 38 cm arkadaşım ise 36 cm çıktı bu nasıl olabiliyor birtürlü anlayamadım ?
Not:Arkadaşım benden 1 yaş büyük sakallı iri görünümlü biri bende daha sakal felan çıkmadı bu sakal mevzusunun bir katkısı olabilirmi?

Bu konuyu cok fena bombalayacaklar ama ben yine de ciddi cevap vereyim. Arkadasin kolu daha define yani yag orani daha az ise iri gorunmesi normaldir.

Aynı durumu yaşıyorum benim kolum 37 biraz yağlıyım ama arkadaşımın kolu 31 zayıf bicepslerimiz hemen hemen eşit duruyor tabi triceps arasında dağlar kadar fark var tricepsin fazla olabilir diğer arkadaşından.

Aynı durumu yaşıyorum benim kolum 37 biraz yağlıyım ama arkadaşımın kolu 31 zayıf bicepslerimiz hemen hemen eşit duruyor tabi triceps arasında dağlar kadar fark var tricepsin fazla olabilir diğer arkadaşından.
anlayamadım birtürlü onun tricepside çok sağlam ama kendisi bicepsini biraz zayıf buluyor tricepslerimiz aynı derece gibi ama bicepsleri banada biraz zayıf geldi

Yağ oranı vucudunuza eşit oranda dağılmıyor belki onun kolundaki yağ oranı düşüktür. Ve senin kolunda enine geniş olabilir o yüzden yüksek cmli çıkıyordur seninki buna dikkat ettin mi? kolun silindir şeklinde mi senin?

Kardes o daha cok sisirici hareketler calismistir ve su vr yag orani senin kollarindan daha azdir buda onunkini daha buyuk gosterir yani sende yag var kolda onda kas oylr dusunmrn lazım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı