Kan Mevsimi
Yeni Üye
Bu forumda, gerçekten sonuç almış bir kişinin programı. Ben istedim bana verdi. Ona sormadan yayınlıyorum. Yayınlamaya ihtiyac duymamın sebebı bana agır geldı o yuzden. Ismını vermıyorum simdi. Programı bana gore şekillendirmenizi yada dogruysa devam edecegim.
Pazartesi => biceps & triceps & göğüs & karın
Salı => OFF
Çarşamba => bacak & kalf & karın & sırt & trapez & omuz
Perşembe OFF
Cuma => biceps & triceps & göğüs & karın
Cumartesi OFF
Pazar => bacak & kalf & karın & sırt & trapez & omuz
Her bolge ıcın 2 hareket ve 4x12 .
O yardım sever arkadasa hakaret gıbı olmasın ama cok karısık ve zor bı program. Cok fazla sapmadan bana gore duzenlıyecek var mı ?
Bir de bi soru sormak ıstıyorum cok takıldım.
Bİcepsi haftada 3 gun calışarak, o çalıştığım 3 günde, 6kg dumbell kullanarak, ve o calıstıgım gun 4x12 uygulayarak gelişir mi ? Yani gelişir mi dediğim hızlı gelişir mi beslenmek et agırlıklı, antremandan 1 saat once saat aksam 11 de kaşarlı yumurta tavada . Gelişir mi bicepslerim hızlı ? Diğer bölgeler içindegeçerli ama ben bunu ornek verdim.
Pazartesi => biceps & triceps & göğüs & karın
Salı => OFF
Çarşamba => bacak & kalf & karın & sırt & trapez & omuz
Perşembe OFF
Cuma => biceps & triceps & göğüs & karın
Cumartesi OFF
Pazar => bacak & kalf & karın & sırt & trapez & omuz
Her bolge ıcın 2 hareket ve 4x12 .
O yardım sever arkadasa hakaret gıbı olmasın ama cok karısık ve zor bı program. Cok fazla sapmadan bana gore duzenlıyecek var mı ?
Bir de bi soru sormak ıstıyorum cok takıldım.
Bİcepsi haftada 3 gun calışarak, o çalıştığım 3 günde, 6kg dumbell kullanarak, ve o calıstıgım gun 4x12 uygulayarak gelişir mi ? Yani gelişir mi dediğim hızlı gelişir mi beslenmek et agırlıklı, antremandan 1 saat once saat aksam 11 de kaşarlı yumurta tavada . Gelişir mi bicepslerim hızlı ? Diğer bölgeler içindegeçerli ama ben bunu ornek verdim.