ARKADAŞLAR SPORA BASLAMAK KUNDURA VÜCUDUM VAR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YGT80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

YGT80

Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kundura vücut yapısı bozuk olur , ben göğüs ile karın kası çalışarak düzeltebilir miyim yani daha iyi bir görüntüye sahip olabilir miyim?

Boy:183-184
Kilo:70-73 arası
Yaklaşık 1 yıl yapsam ne kadar kilo alırım?

Sadece göğüs ve karın kası çalışarak bazı görüntüyü düzeltebilirsin ama hiç estetik olmaz ve güzel durmaz. Tüm vücudunu çalıştırmalısın.

Sağlıklı bir şekilde kilo alarak ( yavaş yavaş ) kötü görüntüyü absorbe edebilirsin ,sadece vucudunun üst bölümünü çalısmak hatalı , bacaklarınıda çalıstırmak gerekli , bacak çalısmak vucudun üst bölümünün gelişme hızını arttırır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beslenme şeklin , antraman şeklin herşey cok önemli bana biraz daha bilgi vermelisin mesala kundura göğüsün ne derece kötü durumda ? Spor geçmişin oldu mu ? Biraz daha aydınlatırsan sevinirim

Beslenme şeklin , antraman şeklin herşey cok önemli bana biraz daha bilgi vermelisin mesala kundura göğüsün ne derece kötü durumda ? Spor geçmişin oldu mu ? Biraz daha aydınlatırsan sevinirim

çok kötü durumda degil zaten lisanslı futbolcuyum sporla iç içeyim bacaklarım baya iyi , daha yeni baslıyacağım için antreman şekli falan yok suan gidip kayıt olucam 1 hafta içinde

dedikleri gibi sadece üst çalışma bacak büyük kas kütlesi kilo almak için bacağa yüklen çalışmalarda

Bacaklarınızın bir fotosu varsa görmek isteriz , çok geliştim diye bırakmak yanlıs , daha iyisinin iyisini hedefleyin bu size fayda olarak dönücektir :)

Benim gosumde disari dogru bir cikinti vardi kilo alarak kapattim sana hardline progenier oneririm cok rahat bir sekilde kilo alirsin fakat spor yapmadan kullanirsan cok yaglanma yapar :rolleyes:

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı