Hissetme olayi kişiden kişiye değişiklik gösterir ben genelde tricepste 12 tekrardan asagisina inmiyorum,belirli bi antrenman programimda yok o gün canim ne istiyosa 3 hareket seçer yaparim,sanada tavsiye ederim çeşitlilik onemliMerhabalar, benim arka kol çalışma sistemim şu şekilde ancak çok iyi verim aldıgımı düşünmüyorum , en çok verim alabileceğim 3 hareket hangisidir sizce?
4x8
1.Lying Triceps Extansions
2.Cable Triceps (Halatla)
3.V-Bar Triceps
SkullcrasherClose Grip Bench Press
Dips veya Bench Dips
Pushdown
Hepsi 3 setten 10-12 tekrar.
Denemeni öneririm [emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skull long head ağırlıklı close grip ise 3 başa da etki ediyor diye biliyorum.Skullcrusher yapmamanı tavsiye ederim çünkü progressive overload çok zor ve ağırlıklar arttıkça eklemlere çok yük binecek ben 2 hafta dirsek ağrısı çektim skullcrusher yüzünden.Skullcrasher
Bench dips
Close grip bench
Pushdown yapiyorum, skull ile close grip ayni yere mi vuruyor ?
Skull long head ağırlıklı close grip ise 3 başa da etki ediyor diye biliyorum.Skullcrusher yapmamanı tavsiye ederim çünkü progressive overload çok zor ve ağırlıklar arttıkça eklemlere çok yük binecek ben 2 hafta dirsek ağrısı çektim skullcrusher yüzünden.Skullcrasher
Bench dips
Close grip bench
Pushdown yapiyorum, skull ile close grip ayni yere mi vuruyor ?
Skull long head ağırlıklı close grip ise 3 başa da etki ediyor diye biliyorum.Skullcrusher yapmamanı tavsiye ederim çünkü progressive overload çok zor ve ağırlıklar arttıkça eklemlere çok yük binecek ben 2 hafta dirsek ağrısı çektim skullcrusher yüzünden.
Skull long head ağırlıklı close grip ise 3 başa da etki ediyor diye biliyorum.Skullcrusher yapmamanı tavsiye ederim çünkü progressive overload çok zor ve ağırlıklar arttıkça eklemlere çok yük binecek ben 2 hafta dirsek ağrısı çektim skullcrusher yüzünden.
Eğer verim alıyorsan devam et tabii.Hangi hareketten daha çok verim aldığını hissediyorsan onu yap.Bence ikisinide yap setleri abartmadıkça triceps için 3 hareket olabilir.Ikisinden biri fazla gibime geliyor, skull z barda 20 kilo takip zorlanmadan yapiyorum dirseklerim agrimadan.
3x10 skullEğer verim alıyorsan devam et tabii.Hangi hareketten daha çok verim aldığını hissediyorsan onu yap.Bence ikisinide yap setleri abartmadıkça triceps için 3 hareket olabilir.