Arka kol çalışırken dirseğimden korkunç tıkırtılar geliyor yoksa programım mı ağır ?

can_man

Üye
Arkadaşlar Dumbbell French hareketini parken dirseğimden korkunç sesler geliyor sakatlacanağımı düşünüyorum.Bu yüzden bu hareketi bıraktım.Bu harekete benzer alternetif bir hareket var mı ? Birde kol arkası ve omuzu aynı gün çalışıyorum ancak enerjim arttığından kardiyoda yapıyorum sizce doğru mu ?weightlifter

Tam olarak arka kol programını yazmamıssın ama dumbbell french i hangi şekilde yapıyorsun,ayakta oturarak yada sırt ustu yatarak çlft el tek el bunlarda onemli tabi...

O harekette ayni sesler benden de geliyor . Acikcasi o bölgede bir aci hissi olmadigi surece sakatlik olmaz diye dusunuyorum. Bende bazen bir aci seziyorum sakatlanma sinyali veren bir aci o zaman orda bırakıyorum.

bendede sol koldan geliyor gucsuz olandan arka kol sınav falan zorladıgımda cıkıyor surekli sınavda ele sola cok az yuklensem basliyor :) acı yok ama psikolojk etkisi cok

sırt üstü yatarak yaptığınızda bu tıkırtı ve acıyı duyuyorsanız o hareketi ve ek olarak eğer yapıyorsanız alına triceps hareketini bir süre programınızdan çıkartın, aksi taktirde bu ağrı ve acının ilerleyici özelliği vardır dahada şiddetlenir iyileşmesi zorlaşır hatta imkansızlaşır,
yani üstüne gitmeyin bu acının, kıkırdak doku hasar görürse onarılamaz.

"glucosamine chondroitin msm" supplement desteğini muhakkak kullanınız.

Back
Yukarı