Aralık Ayında Body'e Başlıyorum.Sorularım Olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle Kurban Bayramınız Mübarek olsun :)

Aralık Ayında Body'e başlıyorum.Elimde 2 Adet 5 Kilo'luk Dumbell Var.Onlarla çalışma yapacağım.Konusu vardı hatta burda https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html Bu linktekileri uygulucam.Ama sorularım olacak.

1-) Bu Linkte Karın Kası bahsedilmiyor.Onun için ne yapabilirim?
2-) Bu hareketler boyumu etkilermi ?
3-) Yağlı bi vücuda sahibim.Aralık ayına kadar 5 kg. verecem.(Boyum ve kilom aşşağıda yazıyo).Sizce 6 aya kadar bi sonuç alabilirmiyim?
4-) Yaşıma göre nasıl bi beslenme programı belirleyim? (Yaşım aşşağıda)
5-) Bu hareketleri adam yazmış gününü.Ama karın egsersizinide ekleyince nasıl bi program oluşacak? onu siz belirleyin siz çünkü biliyonuz bu işleri :)
6-) Bu hareketleri kaç kere ve kaç set yapayım? bench_O
7-) Birde boyumu uzatacak hareketler varmı? varsa neler.

dsc03704xy5.jpg

Birde şöyle bi vücuda sahip olabilirmiyim?

Yaşım: 16.
Boyum: 1.70
Kilom: 65.

Son düzenleme:
1- karın içinm burdaki jhareketleri deneyebilirsin...

2-Bu ağırlıklar boyuna etki etmez rahat çalışabilirsin

3- 6 ay çok iyi zaman..bu süre zarfında : koşuiyürüyüş,bisiklet,diyet ile normal olarak vermen gerekir..sağlıklı olarak..(5 kilo)

4-bol bol makrna,tavuk,kırmızı et,balık, tüket...

5-karın hareketlerini her gün çalışabilirsin...ister off ister aırlık çalıştığın gün
6-tekrar sayıların 12 den az olmasın...az kilo var zaten..sana ideal olarak 12-10-8 olarak yapmaya çalış...

7-basket oyna :)

kolay gelsin...

Son düzenleme:
5 kg dumbbell ile çalışacaksın 6 aya o dumbbellar yetmez ileri doğru ağırlıkları artırmalısın. bu arada 6 ayda kimse kaç cm uzayacağını bilemez. kas olarak sonuca gelirsek antrenmanları iyi yapıp iyi beslenmen lazım. demircan256 hareketleri tek set mi yapıcaz ?

5 kg dumbbell ile çalışacaksın 6 aya o dumbbellar yetmez ileri doğru ağırlıkları artırmalısın. bu arada 6 ayda kimse kaç cm uzayacağını bilemez. kas olarak sonuca gelirsek antrenmanları iyi yapıp iyi beslenmen lazım. demircan256 hareketleri tek set mi yapıcaz ?

Senin gibi dneyimli biri bu soruyu nasıl sorar şaşırdım ama yinede cvp vereyim...

dikkat ettiysen..12-10-8 diye belirttim..ee buda demek oluyorki 3 set oluyor...

umarım anlatabilmişi,mdir...

kolay gelsin..

• Like
Reactions: Ec0
@Ec0

Yaz tatilinde döküm dumbell alacam 20 kg.Hep bunla olmucak.

Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım.Boyumun uzaması dururmu bu hareketle daha aydınlatıcı cevaplar bekliyorum.

@Ec0

Yaz tatilinde döküm dumbell alacam 20 kg.Hep bunla olmucak.

Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım.Boyumun uzaması dururmu bu hareketle daha aydınlatıcı cevaplar bekliyorum.

Cevap verdik ya ...boyunun uzamasına engel değil o kilolar..sen artık biran önce çalışmaya başla...

İdmandan önce ( 1,5-2 saat önce) yediğin makarna,bulgur pilavı ( princi pek yemem önermemde) sana idmanda enerji verecektir...kaldıki idmana gidiyorsun.. onlar merak etme ne kilo nede yağ yapar...ancak uyumadan önce yersen tabiki kilo yapması kaçınılmaz olur artık o kadarınıda bilirsin dimi :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı