bilgi icin sagol alperen,yalniz bu 5-7 beygir meselesinde bi yanlislik oldugunu düsünüyorum.cünkü 7 beygir icin kimse bunu yaptirmaz,7 beygirlik bi güc artisi aracta hissedilmez bile.en az minumum olarak 25 beygir gücü fark olmasi lazim.yoksa yapildigina bile degmez.benim burda bi arkadasim var 265 beygirlik audisi vardi 53 beygirlik chip taktirdi ve su an 318 beygir oldu..nerdeyse araba ucacak birinci viteste abartisiz ibre yüz onu gösteriyor ve motorda tik yok...yani demek istedigim 7 beygir meselesi yanlis yazildi galiba yoksa kimse vermez onun icin paraChip tuning ile ilgili olarak , http://www.bestservis.com/ adresini ziyaret edip, teknik bilgi alabilirsin. Ben önceleri araştırmıştım, turbo araçlarda chip tuning daha fazla güç veriyor. Programlamayı isteğe görede yapabiliyorlar. Ancak özellikle cansız devirleri iyileştiriyorlar ve aslında araçta bulunan gücü açığa çıkarıyorlar. Turbo olmayan araçlarda 5-7bg bir güç alınabildiğini biliyorum ama bu değişebilir. Sonuç olarak aracın çekişi artıyor. Bana verilen fiyat; chip-dereceli egzantrik ve hafa filtresi için 2700ytl'ydi bir zamanlar...
evet almanyadayim ozzers.3.18 yada 3.16 olsa motordan korkarim ama benmiki 3.20 yani 6 silindir..bu motorlara kolay kolay bisey olmuyor.bu ara islerim cok yogun haftaya bmw nin kendi yerine gidip bi fiat alacam..çok güzel 170 doyurucu bi güç ama bazen yetmiyor bilirim
bmw de kucuk oynamalarla buyuk verım alınabılır ama egzantrığe sakın gırme gırersende çok çok ustasına yaptır çünkü bmw egzantrıkte cok sorun cıkartıyor yani timing ayarı cok ıyı yapılması gerekır yoksa klasık bmw sorunu hop motoru kucaga alırsın
ist de yaptıracagım dersen yardımcı olurum chıp de artık klasık pahalı markalar yerıne dırek yazılım yapılıyor
galıba yurt dısındasın aslında hersey senın elının altında![]()
hakli olailirisn ama benim istedigim sadece hiz ve güc degil.ben arabanin distan görüntüsüne ve rahatliginada cok önem veririm.o dedigin arabayla bmw yi kiyaslamak olmaz.bmw nin yeri baska kontagi cevirdiginde 6 silindir bi motorun verdigi ses bile insani mutlu etmeye yetiyor...zevk renk meselesi ama ben param oldugu sürece bmw den baska arabaya binmem.cünkü alistim bu arabalara baskasina binince rahat edemiyorum.bmw nin yeri ayri bende yani anlayacagingüç, hız ve güvenlik diyorsan o zaman subaru impreza efsanesini anmak zorunda kalırız...
yüzbinlerce euroluk ne bmw ne mercedes duman edersin...
ben yerinde olsaydım bmw yerine düşünürdüm ama Almanya'da yaşıyorsun madem git bmw'nin m serisine takıl
örnek ikinci el subaru imprezalar;
25.000 YTL Vites Tipi: Düz Vites Yılı: 1998 Kilometre 70000 Silindir Hacmi: 2000 cm³ Yakıt Tipi: Benzin Motor gücü: 400 BG (294 KW)
----------------------------------------------
46.500 YTL - Peşin
(Pazarlık Payı Var) Vites Tipi: Düz Vites Yılı: 2003 Kilometre 110000 Silindir Hacmi: 2000 cm³ Yakıt Tipi: Benzin Motor gücü: 230 BG (169 KW) Renk: Mavi-met.
ozzers borbet galiba türkiyede kullanilan bi terim anlamadim ney oldugunu bana aciklarsan yada bi resim koyarsan anlarmbmw yakışan jant lar güzel seçim yapmıssın ama ben acık kanallı jantları sevmıyorum ama ılk goze çarpan jantların
bmw borbetsiz borbet bmw siz olmaz
bu kasalarda ayırdılar sevenleri![]()