ara öğün olarak neler tavsiye edersiniz işyerine?

altec

Üye
merhaba,
bir beslenme çantası aldım. evde kahvaltımı yapıp evden çıkıyorum. ara öğün olarak beslenme çantasında ne götürmemi önerirsiniz evden işyerine?

meyve , mandalina elma vs gibi mi? yoksa ceviz ,fındık vs gibi mi? yoksa daha farklı mı?

teşekkürler

Kahvaltıdan sonra ki ara öğünde 200 ml süt + 2 tam ceviz tercih edebilirsin yanına 3 adet kuru kayısı felan öyle kombinler güzel olur öğle yemeğinden sonraki ara öğünde 1 porsiyon meyve yanına 10 fındık veya 10 badem olabilir.

Ben de iş yerine antreman öncesi; peynirli sandvich, mandalina,elma veya muz evde ne varsa, ve 200ml çıkolatalı sütümü götürürüm , çayımı içerim :)

bu konuda başka tavsiyesi önerisi olan arkadaşlarımız varsa paylaşımda bulunurlarsa sevinirim benimde tavsiye ye ihtiyacım war ?

Evden cikarken cebim hic bos olmaz .kuru uzum kayisi incir hurma, kuru yemisin herturlusu ole on tane falanda degil avuc avuc ye bence yaglanmaktan korkma fazla :) yatsi ezanindan sonra yersen daha yavas sindirilir ona dikkat et yaglanmaktan korkma ama bunada dikkat et :) ceplerin bos gitme :)

Back
Yukarı